• Novo
INFUN čistoj Džepove - 20 Pack,Preveliki ponovno iskoristivih čistoj Rukave, Šarenu čistoj Džepu Rukave sa 20 Oznake 4 Gumicu 2 Metalnih Prstenova za Učionicu Organizacija & Nastave Zalihe

INFUN čistoj Džepove - 20 Pack,Preveliki ponovno iskoristivih čistoj Rukave, Šarenu čistoj Džepu Rukave sa 20 Oznake

Stupnjevi:
KM 9.72

Iznos
Tova je dostupna

Prvoklasni Kvalitet i Trajna : Naša čistoj Džepovi su napravljene od visokog kvaliteta PVC materijal , non-tkanje tkanine i duplo spojila zajedno ivice,koji su ekološki prijateljskog, non-otrovna,dobro transparentnost,čvrsta, trajna i da je bezbedan za upotrebu.Prenosiv Dizajn : Naša čistoj Džepove dođi sa prikladna oznaka drži na vrhu do radnje čistoj olovke, i srednjeg metal grommet je ne samo odlican za visi na zidu za prikazivanje zadatke ili crtanje, ali također dozvoliti da ti pukne nekoliko džepove zajedno bolničar skladište.Veliki Kapacitet : čistoj džepove plahte su 10 x 14 cm, koji je smješteno veće listova papira i čini ih lako da se provučem tamo i van.Šta više, gornji džep ne odsjekao vrhu tvog papira.Ponovno iskoristivih džepu plastične rukave : Može biti upotrebljeno u više navrata.Uštedi novac i zeleno.Sa koristiti čistoj džepove, možeš da note na ih bez oštećenja tvoja lista.Kada završite, samo da obrišem maraka i sačuvaj ih za sljedeci put koristi .Savršena za učionice, restoranima, kancelarije, art centar, poducavanje kod kuce, i više.Što je u Paketu : Paket koji sadrži 20 x ponovno iskoristivih čistoj Džepove (10 različite boje) , 20 čistoj oznake, 4 kvadratnih gumice (2 različite boje ) ,kao 2 od nerđajućeg čelika prstenje da bi djelotvorno drži u džepovima zajedno. 10 Oko-uhvati boje.Teskom PVC Materijal za duge život.Ponovno iskoristivih da smanji rad otpada.Prikladna oznaka držač za čuvanje čistoj olovke.Dupli konce ,non-tkanje tkanine.Zbog veličine, lakše da sklizne u tvom A4 pismo veličine plahte bez stiska ih.Savršena za školu učionice, nastavnici, podučavali kod kuće, kancelarije, prodavnice, restorana i još!. 20 x ponovno iskoristivih čistoj Džepove (10 različite boje). 20 čistoj markere. Kvadrat 4 gumice (2 različite boje ). 2 čelični prsten. 10 Oko-uhvati boje teskom PVC Materijal za duge život ponovno iskoristivih da smanji rad otpada Prikladna oznaka držač za čuvanje čistoj olovke.Dupli konce ,non-tkanje fabric Over veličine, lakše da sklizne u tvom A4 pismo veličine plahte bez stiska ih Savršena za školu učionice, nastavnici, podučavali kod kuće, kancelarije, prodavnice, restorana i još!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.