• Novo
ULTECHNOVO 1 Set 4Pcs Carabiner Magnetno Hooks 52 kg Težak Dužnost Magnet Carabiner sa Okrenite Carabiner Puknuti Kuka za Visi Bagnet Roštilj Kuhinji Torbicu Kancelarije

ULTECHNOVO 1 Set 4Pcs Carabiner Magnetno Hooks 52 kg Težak Dužnost Magnet Carabiner sa Okrenite Carabiner Puknuti

Stupnjevi:
KM 24.07

Iznos
Tova je dostupna

Imaju male velicine, magnetno ( više od deset puta magnetno od običan magnet ), život ne - demagnetization na sobnoj temperaturi, koroziju otpora, trajna.Svjetlo težinu, visi kapaciteta ( maksimalno sisaljku 52 kg ).Samo se zakači za metal površinu, ne bušenje potrebna, ne lepljivi talog, ne potrebne alate, nema štete da nameštaj.Oni su male i sporazum za zgodno skladište i nosi.Magnetni hooks može se koristiti za organizovanje mjesta unutra, napolju, u kuhinju, kupatilo, ormari, garažu ili uredu - nigdje dekoraciju i skladište.Opis Ovo je set magnetno hooks, koje su od visoko kvalitetne materijala, trajna i može se koristiti za dugo vremena.Imaju male velicine, magnetno ( više od deset puta magnetno od običan magnet ), život ne - demagnetization na sobnoj temperaturi, koroziju otpora, trajna.Karakteristike - Boja : Silver.- Materijal : Željeza, plastični, Nd Fe B magnet.- Velicina : Oko 4. 80 X2. 00 X0. 80cm/ 1. 89 X0. 79 X0. 31in.- Imaju male velicine, magnetno ( više od deset puta magnetno od običan magnet ), život ne - demagnetization na sobnoj temperaturi, koroziju otpora, trajna.- Svjetlo težinu, visi kapaciteta ( maksimalno sisaljku 52 kg ).- Samo se zakači za metal površinu, ne bušenje potrebna, ne lepljivi talog, ne potrebne alate, nema štete da nameštaj.- Magnetni hooks može se koristiti za organizovanje mjesta unutra, napolju, u kuhinju, kupatilo, ormari, garažu ili uredu - nigdje dekoraciju i skladište.- Oni su male i sporazum za zgodno skladište i nosi.Paket Uključujući 1 x Set 4 Pcs Hooks.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.