• Novo
XSRJ 7 Para 3D Kosu Lažnim Trepavicama 25mm Udaraca Debele Dugo Wispy Fluffy bez Okrutnosti Prirodni Ručno Trepavice Šminku Alat (Boja : C714)

XSRJ 7 Para 3D Kosu Lažnim Trepavicama 25mm Udaraca Debele Dugo Wispy Fluffy bez Okrutnosti Prirodni Ručno Trepavice

Stupnjevi:
KM 70.05

Iznos
Tova je dostupna

Lepota Lični Briga Alat Pribor Šminku Četkice Alat Oko Lažne Trepavice Adhesives Lažnim Trepavicama.Stem Informacije. 7 Para 3 D Kosu Lažnim Trepavicama 25mm Udaraca.Dužina : 25mm.Koristi za daliy život i zabavu.Stem Information7 Para 3 D Lažnim Trepavicama 25mm Lashes Length : 25mm Use za daliy život i party Simple koristiti i udobno da wear Instruction Korištenja : Pažljivo ukloniti trepavice sa slučaja.Porediti lažnim trepavicama sa linije oko očiju i smanjiti da pogodan dužinu i širinu ako je potrebno Primijeniti lepak duž lažnim trepavicama root sa pamuka bud .Drži trepavice na korijenu tvoj prirodni udaraca sa dodati malo pritiska na to .1 Par Prirodne Ljepote Gustom Lažnim Trepavicama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.