• Novo
DÉCOPRO 9 Dvorištu pakiranje od Srednje 4/16 cm Silver Plavi, Zlato, S Belom, Noblesse Kolekciju Usne Vrpcu Stil# 0416H Boja: Ostrvo Povetarac - 5939 (27 M / 8 Metara)

DÉCOPRO 9 Dvorištu pakiranje od Srednje 4/16 cm Silver Plavi, Zlato, S Belom, Noblesse Kolekciju Usne Vrpcu Stil

Stupnjevi:
KM 16.49

Iznos
Tova je dostupna

Srednje težine Ukrasni Cording sa mekanim sjaj.Ih (ili usne) na ova vrpca je uvučena u jamu tokom izgradnje za šivenje.Napravljen od Rajon Priča sa Pamuka Punjac.Promjer : 6mm (4/16").Dodatne koordinaciju Privjeskom & Trim sadržaj da biram - Vidimo opis detalj ispod za više informacija.Noblesse Kolekciju Kolekciju Cording sa usana (Šav) Stilu : 0416 HA srednje 1/4" debela kabl sa mekanim sjaj.Ih (ili usne) na ova vrpca je uvučena u jamu tokom izgradnje od sewing High Kvalitet Ukrasni Uže S Usana (Šav) Vrpcu mogu biti korištene da pružamo prepoznatljiv ivice da mekani namještaja, Jastuke & Linens Rayon sa Pamuka Filler Diameter : 6mm (4/16").Ovo sadržaj prodao u 9 Metara Kutije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.