• Novo
Fol-Da-Tenk FDTS-3500-UČENIK-30VNYL-RD Prenosni Rasklapanje Okvir Tank, Aluminijuma 30 oz. Vinil, Crvena, 14'3 x 14'3 x 29

Fol-Da-Tenk FDTS-3500-UČENIK-30VNYL-RD Prenosni Rasklapanje Okvir Tank, Aluminijuma 30 oz. Vinil, Crvena, 14'3

Stupnjevi:
KM 61.27

Iznos
Tova je dostupna

Polako Podigni Se Bavi.Ovisiti Zaštitnike.Teško Dužnost Pod Dizajn.Brzo Osloboditi Se Slije.DA-TENKOVI rasklapanje okvir prenosni vode tenkovi su dizajnirani za ruralni područja gdje je voda je teško zalihe.FOL-DA-TENK kolapsoidni tenkovi dvostruko vatrogasne sposobnost na vatru zločina.Novi Ovise Zaštitnik (patent u toku) sprječava štipkaju za ruke i prste kad složio tenk.U ovise zaštitnici su standardni karakteristika na rasklapanje smjestio tenkova.Još je standard karakteristika su uhvati se bavi da su postavljeni na strani zida od broda.Zgrabim bavi pomoći vatrogasac pokupiti brodu kad rasklapanje.Ovisiti zaštitnici i uhvati se bavi također se prodaju odvojeno kao dodati na kompletima. (NFPA 1142 Zadovoljavajuće, GSA Odobrio).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.