• Novo
Tuš, EMBATHER Visokog Pritiska Ručnim Tuš sa 8 Sprejeve, 4.5 Ručnim Kiša Tuš sa 71 Crijevo, Moćni Tuš Čak i sa Nizak Pritisak Vode u Zalihama Naftovod, Mate Crna

Tuš, EMBATHER Visokog Pritiska Ručnim Tuš sa 8 Sprejeve, 4.5 Ručnim Kiša Tuš sa 71 Crijevo, Moćni Tuš Čak i sa

Stupnjevi:
KM 26.24

Iznos
Tova je dostupna

8 Postavljanje Visokim Pritiskom Ručnim Tuš : Ovo tuš sa 8 sprej funkcije, moćni veliki pritisak tuš može da te zamijeniti mišića bol, odijelo za niske protoka vode područje.Sa izuzetkom vodu-spašavam mode, svako tuširanje funkcije dopušta ti da uživam u luksuzni tuš.Nadređeni Materijal i Samo-čišćenje Bradavice : tušem glavu visokim pritiskom prikazan po premiji ABS materijal i sve površinu oprala završi, čvrsto i trajna. 4.5 cm tuš tanjir i 39 samo-čišćenje silikonske bradavice, lako čistiti i spriječiti suše. 1.5 Puta Jaka Pletenica Ručnim Tuš sa Crevom & Adjustble Držač : 71 cm ekstra dugo tuširati crijevo, napravljene od 304 nerđajućeg čelika, to je efikasni protiv dnevnik koroziju, ogrebotine i rust.Prilagodljiva loptu zajednički dozvoljava lako i fleksibilna prilagođavanja postići savršen ugao za kupanje područje.Lagan za postavljanje : Bez naknade ili ne vodoinstalater instalirati.Naš tuš sa ručnim desigh sa univerzalni G1/2" niti prikladno da li standard tuš ruku, extender ili filter.Brzo povezuju tušem ručnim kit da li standard tuš ruku u minuta.EMBATHER Kiša Tuš : Uključuju 8-Postavljanje Ručnim Tuš, 71 Cm tuš crijevo, ABS tuš ruku planine, anti-curi teflona kasetu i perilice.Dodati to svojoj kolica,to je savršen poklon za useljenje kući!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.