• Novo
Klein Alat TI250 Puni Termalni Deo & ET140 Pinless Vlagu Metar za Ne-Destruktivne Vlagu Otkrivanje u Teretanu, Drvo, i Zidovi; Otkriva na 3/4 Inča Ispod Površine

Klein Alat TI250 Puni Termalni Deo & ET140 Pinless Vlagu Metar za Ne-Destruktivne Vlagu Otkrivanje u Teretanu,

Stupnjevi:
KM 254.97

Iznos
Tova je dostupna

Ako ne možemo da ga popravimo, poslaću ti e-poklon karticu za otkupna cijena tvoj prekriven proizvod ili ga zamijeniti.Termo Deo je preko 10.000 piksela da ispitati vruć i hladan mjesta.Prilagodljiva emissivity od 0.10 da 0.99. Radnje i podijeliti slike sa slobodni micro SD Karticu (se prodaju odvojeno).Korisnik selectable visokog i niskog temperatura alarme od -4 da 752 Stepeni Celzijusa (-20 da 400 Stepeni Celzijusa).Pinless Vlagu Metara sa elektromagnetno polje (EMF) tehnologija omogućava nondestructive otkrivanje vlagu sadržaja u zgradi materijala.Zid alat otkriva vlagu sadržaja na 3/4 Inča (19 mm) duboko.Lako gledanje sa vedrije obrnuti-kontrast prikaži.Devet je DOVELO rešetaka ukazuju vlagu dometu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.