• Novo
Slavine i Potopiti Instalater Alat,NICESERVER 8 u 1 Slavina i Potopiti Instalater Multi Alat,Multi Vodoinstalaterski Alat Multifunkcionalni Popraviti Instalaciju Ruku Alat Za Wc solju/Sudoperu/Kupatilo/Kuhinju

Slavine i Potopiti Instalater Alat,NICESERVER 8 u 1 Slavina i Potopiti Instalater Multi Alat,Multi Vodoinstalaterski

Stupnjevi:
KM 10.79

Iznos
Tova je dostupna

【Multifunkcionalni Sudoperu Instalaciju Alat】 : Novi Dizajn Multi-Funkcije Slavina i Potopiti Instalater Alat Kupatilo Slavinu Instalater je Pogodan za (Zalihe lud/isključiti ventile/Strainer Košare/dovodnu cijev Orah/Slavinu Lud) Ključ. 【Visokog Kvaliteta Vodoinstalaterski Alat Materijala】 Slavinu Instalaciju Alat je napravljen od Inžinjering-Razredu ABS i visoko-Snagu Legura Cinka, Što je Ekološki Prijateljskog, Čvrsto i Trajna i Nije Lako Deformisana.U 9,9 u-Dugo Slavinu Ključ ti Omogućava da Lako Okreni Teško do Spremaju se Jaja na Slavinu, Sprica i Loptu Ventila, Praviš Instalaciju i Uklanjanje zgodnije.U 9,9 u-Dugo Slavinu Ključ ti Omogućava da Lako Okreni Teško do Spremaju se Jaja na Slavinu, Sprica i Loptu Ventila, Praviš Instalaciju i Uklanjanje zgodnije. 【Rada Spašavanje Dizajn】 : Ubacite Aluminijske Legure Rod U Rep Drži Anti-iskliznes Teksturu Slavinu Instalater dozvoliti ti Lako Pustiti Ruku Snagu Bez Umoran. 【Očovjekoličena Pažljivo Dizajn】 : Sudoperu Ključ je Ekstra dugo Dizajn.U 9,9 u-Dugo Slavinu Ključ ti Omogućava da Lako Okreni Teško do Spremaju se Jaja na Slavinu, Sprica i Loptu Ventila, Praviš Instalaciju i Uklanjanje zgodnije.Pahuljicu alat je napravljena od velike snage plastiku i dolazi sa dve trajnih aluminijske legure umeće, jedan za pretvaranje ugao prestani da se bavi, i još jedan za drži strainer korpu na mjestu ili spašavanje rada.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.