• Novo
Laneno Ulje Čista - 500 ml Pack (Palicom Ulja) do PLAZE Koristi za Drvo Poliranje i Drveta Snaga, se Koristi za Kriket Palica, Koristi za Miješanje u Boji za Poboljšanu za usne, Dobro mi Masira Ulja.

Laneno Ulje Čista - 500 ml Pack (Palicom Ulja) do PLAZE Koristi za Drvo Poliranje i Drveta Snaga, se Koristi za

Stupnjevi:
KM 20.25

Iznos
Tova je dostupna

100% Hemijske/Rastvor besplatno.PLAZA Laneno Ulje je potpuno siguran da koristite na sve vrste drveta, čineći to mora da je predmet za različite aplikacije.Razumjeli smo da štiti tvoj površinu može biti vrlo precizan posao, i ne brini.Znamo da je naš proizvod radi divno kada se koristi pravilno.U svom sirovom stanju, to daje boja visokim sjajem.Koristio za Sport Roba od drveta kao Kriket palica.PLAZA Laneno Ulje je veoma prefinjeno i filtrira različitim stadijima kako da bi to pogodan za razne general zgradu aplikacije.Može se koristiti sa Mastik Pesak da bi špahtlu razredu pokazuje mastik i također mogu biti korišćeno kao ulje boja dodatka, Spreman pomešao slika, poboljšava suši & disperzije da štampanje mastilo, posebno koristi kao sirov materijal za maslac, sportski industrije, građevinarstva, drugi industrijske koriste.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.