• Novo
FM Odašiljač 500W, Komplet 500W FM Odašiljač + Antenu+ Kabl za 87.5-108MHz Radio Stanici Domet Fcc Ovlašteni za Crkvu Parkingu Školu Zajednice Grad

FM Odašiljač 500W, Komplet 500W FM Odašiljač + Antenu+ Kabl za 87.5-108MHz Radio Stanici Domet Fcc Ovlašteni za

Stupnjevi:
KM 9.74

Iznos
Tova je dostupna

[87.0 MHz~108 MHz Frekvenciju Odgovor] : frekvenciju od FM odašiljač može biti stavljen u dometu 87.0 MHz~108 MHz, podesite sopstveni kanal u ovom dometu i tranzitna muziku. [Visoko-vjernosti & Stereo Zvukom] : U DSP(Digitalni Zvuk Obradu) tehnologija čini FM odašiljač ugodan zvuk emitiranja uređaj za sve ljubiteljima muzike, više nećeš biti smeta zvuke ili deformacija. [Domet Prijenos] : Ovo FM radio odašiljač u srednjoj moć mode, budući da širok mjesto.Irena, praktično izbegnem gužvu okupljanje.Pogodan za otvorenim mestima kao u Crkvi drive-u službi, tržnom centru, itd. [Odličan Vrućine Disipaciju] : Ovo FM odašiljac sa fan vrućine sudoperu i kvalitetan aluminijske legure materijala, koji učinkovito produžiti život uređaj.Čak i ako radi za dugo vremena, to neće biti seksi. [LCD Prikaži] : usvaja plavi DOVEO ekrana koji mogu jasno je prikaz raznih indikacije.Možeš lako da postavi sve parametre.Osobine : Saslušanje sličan CD Sve digitalno tehnologija DSP+DDS Izgradio-u audio signal limiter Analogni i Digitalni (AES/EBU) audio signal informacije direktno.AGC krug mogu da se pobrinemo da Moć stabilnost.Veliki LCD prikazati sve parametre na pravi put.Pet vrsta zaštitu za securit IZUZETNE MOGUĆNOSTI : 1) PREGREJE ZAŠTITU : odašiljač će prebaci na automatski zaštitu sa alarm poruku i signala zvuči kad se radi temperatura dobija veći od normale. 2) PREKO SWR ZAŠTITU : Jednom veza je loše i uzrokuje visok SWR Vrijednost, odašiljač će prebaci na automatski zaštitu mode pokazujući alarm poruku na ekranu sa pišti zvuk u međuvremenu. 3) FAN GREŠKA ALARM Kad fan prestane trčati, alarm poruka će biti prikazana na ekranu 4) PRILAGODLJIVA-IZLAZNA SNAGA.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.