• Novo
Bežični Izlaz Prekidač sa Daljinskim - Bežično Red Moći Na Sa Bežičnom Električne Izlaz Aparata za Kućanskih Aparata Lampu Svjetlo - 5 ranac sa 2 Ucenje Kod Daljinski

Bežični Izlaz Prekidač sa Daljinskim - Bežično Red Moći Na Sa Bežičnom Električne Izlaz Aparata za Kućanskih Aparata

Stupnjevi:
KM 20.96

Iznos
Tova je dostupna

Daljinski Prekidač NA/S teško dostupna aparat na pritiskom na dugme.Spasi energije i na tvoj račun za struju i produžiti aparat životu.Eliminirati skupo energije drenaža, besmisleni pripravnosti moć i smanjiti energije koristiti; Spasiti na svoje elektricne račune i zeleno u isto vrijeme; Vrlo nisko pripremite se potrošnja energije i ugrađenim zaštite djece.Aktiviraj više uređaja sa jedno dugme ili kontrolu jedan uredjaj sa više kontrole.Prevod i daljinski kuće zajedno, bez obzira na frekvenciji razlike; neprimetno proširimo vaš sistem sa našim učenje kontrole ili kuće.Jaka IF signal radi kroz vrata i zidovi bez mešanje sa drugim elektronike, posluju sa koliko 100 metara.u liniji vidika.ETL i FCC odobren za sigurnost i kontrola kvaliteta; Idealno za bilo Kućanskih aparata, poput lampe, lightings, božićni ukrasi, ili sigurnosti aplikacije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.