• Novo
Supercut Bend Sečivo Napravljen u AMERICI 93 1/2 cm X 1/2 cm X .025-incni, 3 TPI Ugljen Alat Čelika Oštricu za Rezanje Drvo, Aluminija, i Ostali Materijal

Supercut Bend Sečivo Napravljen u AMERICI 93 1/2 cm X 1/2 cm X .025-incni, 3 TPI Ugljen Alat Čelika Oštricu za

Stupnjevi:
KM 12.25

Iznos
Tova je dostupna

100% NAPRAVIO U SAD - Ne napravio nigdje drugdje ali SAD. 100% OGRANIČEN ŽIVOTU WELD GARANCIJA - Umor otporne premije ugljen alat čelika oštrica je sagrađena sa najteži legura spojeni od strane našeg nadređeni varenje.ZAPETLJAN REZOVE - Teško je dužnost i vrućina-tretirao raker zub koji mogu da izdrže oštro i steže i srednje brzine.SVESTRAN – prekinite sve vrste drveta i obojenih metala (bakar, bras, aluminijuma).Ovo premije ugljen alat čelika bend sečivo je napravljen od poseban materijal koji je tanji i teže sa posebnim vrućine tretirati sa visokom silikonske sadržaja omogućiti to da izdrži oštro i steže i srednje brzine.Odličan je za ozbiljna woodworker rezanje strukturalne oblicima i tanak materijala.Pakuje u pažljivo dizajniran kontejner da osiguram sigurnost i održavati sharpness.Probaj ovo sječivo u tvoj video - ti ćeš biti oduševljena sa svojim performans i duže traju život.To također nosi našu OGRANIČEN ŽIVOTU WELD GARANCIJU na svim vozilima.Šta je ovo u skladu s?Grizli G0555 LX Deluxe Bend Vidio, 14, JET JWBS-14 DXPRO 14-Cm Deluxe, Delta 28-400 14 u. 1 KONJA Čelični Okvir Bend Vidio, PORTER-dine KEJBL 13.625-u 10-Pojačalo kancelarijskog materijala Bend Vidio Predmet # 78159, Grizli G0555 X - 14" Ekstremno Niz Bend Vidio, Radnju Fox Bend Vidio — 14in., Model# W1706, i mnoge druge.Šta materijal može li rez? - Drvo - Bakra - Bras - Aluminijuma OGRANIČEN ŽIVOTU WELD GARANCIJA Super Cut Bend Vidio garantira šavovi na sve naše bend testeru koja dokazati da bude pokvaren u materijal ili rad na ispitivanje, bit će popravljeno ili zamijenila bez optužbe pod uslovom da kupac vrati proizvod (zajedno sa prodaje račun pokazuje mjesto i datum kupovinu) našoj fabrici.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.