• Novo
2 Pack 17 Oz Djeca Izoliran Bocu Vode Decu Termos Bocu Vode sa Slamku Poklopac Curenje Dokaz Nerđajućeg Čelika Bocu Vode Vakum Izoliran Bocu sa Vodom za Školu, Slatka Beba Bocu sa Vodom za Devojke

2 Pack 17 Oz Djeca Izoliran Bocu Vode Decu Termos Bocu Vode sa Slamku Poklopac Curenje Dokaz Nerđajućeg Čelika

Stupnjevi:
KM 25.48

Iznos
Tova je dostupna

【Premije Materijala】Djeca termos bocu vode napravljen od visokog kvaliteta hrana-sigurno razredu 316 od nerđajućeg čelika, to je 100% BPA slobodan i da nije otrovan.To i ponovno iskoristivih bocu vode sa potpuno otpor tragovima oksidacije i rust, što je više trajna i da traju. 【Vakum Izoliran Dizajn】Nitigo duplim zidom nerđajućeg čelika bocu vode termos je usisivač izolovala, što čini termos bocu sa vodom mogu da zadržim pića hladno do 24 sata i seksi na 12 sati.I to je anti-opet teći dizajn, napolju temperatura vode bocu površinu ne mijenja, to je sigurno vodu za djecu koristi u dnevnik. 【Idealno Piti Dizajn】Nitigo djeca izoliran bocu vode dolazi sa 2 poklopac opcije : Kap poklopac 1 x 17 Oz, 500ml plavu bocu vode; 1 x sladak bocu nosi torbu roze; 1 x sladak bocu nosi torbu plavo, 2 poklopac mogućnosti svakog bocu sa vodom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.