• Novo
CyberDig Silikonske Sportski Zamjena Bendova u Skladu sa dala fitbit Optužba 3, 3 SE, 4 i 4 SEBI (Male, tamno Plavu sa Crnim Vežite)

CyberDig Silikonske Sportski Zamjena Bendova u Skladu sa dala fitbit Optužba 3, 3 SE, 4 i 4 SEBI (Male, tamno Plavu

Stupnjevi:
KM 6.74

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj pojas mi je dizajnirana da se savršeno slaže sa tvojim dala fitbit tragač boja : Skladu sa dala fitbit Optužba 3/SE i Optužba 4/SE.Lako puknuti-u tehnologiji.Vodootporan je, Sweatproof, Mekana i Fleksibilna.Veličine MALI odgovara zglob veličine 5.5"-6.7" i veći broj odgovara zglob veličine za 6,7"-8.1".Paket uključuje REMEN samo. **FITNESS TRAGAČ NIJE UKLJUČENA**.Ovaj pojas mi je dizajnirana da se savršeno slaže sa tvojim dala fitbit tragač boja : Skladu sa dala fitbit Optužba 3/SE i Optužba 4/SE.Lako puknuti-u tehnologiji.Vodootporan je, Sweatproof, Mekana i Fleksibilna.Veličine MALI odgovara zglob veličine 5.5"-6.7" i veći broj odgovara zglob veličine za 6,7"-8.1".Paket uključuje REMEN samo. **FITNESS TRAGAČ NIJE UKLJUČENA**.Ovaj proizvod dolazi u 4 različita boja jedno s Crnim/Rose Zlato vežite u dva broja za najbolji kandidat za oboje muškarci i žene.Ovaj pojas mi je dizajnirana da se savršeno slaže sa tvojim dala fitbit tragač boja : Skladu sa dala fitbit Optužba 3/SE i Optužba 4/SEEasy puknuti-u technology Waterproof, Sweatproof, Mekana i Flexible Size MALI odgovara zglob veličine 5.5"-6.7" i veći broj odgovara zglob veličine za 6,7"-8.1"Paket uključuje REMEN samo. **FITNESS TRAGAČ NIJE UKLJUČENA**Ovaj proizvod dolazi u 4 različita boja jedno s Crnim/Rose Zlato vežite u dva broja za najbolji kandidat za oboje muškarci i žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.