• Novo
ProsourceFit Joga Koljeno Notes i Lakat Jastuk 15mm (5/8) Odgovara Standard Podloga za Bol Besplatno Zglobove na Jogu, Pilates, Pod Vežbama.

ProsourceFit Joga Koljeno Notes i Lakat Jastuk 15mm (5/8) Odgovara Standard Podloga za Bol Besplatno Zglobove na

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Smanjuje Bol u zglobovima – 15mm debele srednjoj gustinu pjene štiti osetljiv koljenima, laktovima, sedi kosti, vene, glavu tokom joge i Pilates i sprat vežbama.Putovanja Prijateljski – Težak samo 6 oz., ovo lako zavrni notes mi je lakše da se nosite i lako se uklapa u prtljag pa možeš da ga uzmeš nigdje.Zemlja-Prijateljski Materijal – BR pjena je vodootporno i lako čistiti - sjajno za vruće joge.Lateks besplatno, ne sadrži ftalate.Savršeno Veličine i Provući se Opirao – 24"x10" koljeno jastuk je mat-širina da uskladi savršeno za konačni udobnosti i udobnost sa non-iskliznes teksture.Iskustva udobnost sa Prosource Stati Joga Koljeno Gajbu.Pomaže štiti tvoju osjetljivu koljenima, laktovima, i sedi kosti davanjem ekstra jastuk za udobno joga iskustvo.Opis se : Daj koljena i zglobovima i podršku trebaju sa Prosource Fit Joga Koljeno Gajbu.Ne samo da je rezervisan za jogiji, visoki gustinu eko-svjestan BR pjene mat može biti korišćeno kao dodatni podršku tokom daske ili kao jastuče.To je lagan i lako nositi, dizajnirao sa non-iskliznes stisak, tako da možeš biti sigurni i bezbedni funkcionira kod kuće, studio ili u teretanu!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.