• Novo
Odoljeti da Ogrebotina Isolator, Dobro Stabilnost Gumene Isolator, da se opireš da Starenja za zaštitu Mašina je Normalan Posao Zrak Kompresora(DE1515 M4)

Odoljeti da Ogrebotina Isolator, Dobro Stabilnost Gumene Isolator, da se opireš da Starenja za zaštitu Mašina je

Stupnjevi:
KM 37.05

Iznos
Tova je dostupna

3. Zaštiti mašina je normalan posao i dobar ambijent, smanjenje buku i šok očigledno. 5. Izuzetno otporna visokog kvaliteta, metal se povezali gumene dio, da se opireš da starenja, ogrebotina i grijanje. 1. Uglavnom se koristi za vazduh kompresora, dizel motore, benzin motore, pumpe za vodu, aparat za varenje, mašine i druge opremu. 2. Šok apsorpcija, cushioning i izbjeći izbacivanje i klizi od mehanički tijelo uzrokovana vibracije. 4. Jednostavno vezi dizajn podržava dinamika performans i stabilnosti pod bočni/stranu snage.Osobine : 1. Uglavnom se koristi za vazduh kompresora, dizel motore, benzin motore, pumpe za vodu, aparat za varenje, mašine i druge opremu. 2. Šok apsorpcija, cushioning i izbjeći izbacivanje i klizi od mehanički tijelo uzrokovana vibracije. 3. Zaštiti mašina je normalan posao i dobar ambijent, smanjenje buku i šok očigledno. 4. Jednostavno vezi dizajn podržava dinamika performans i stabilnosti pod bočni/stranu snage. 5. Izuzetno otporna visokog kvaliteta, metal se povezali gumene dio, da se opireš da starenja, ogrebotina i grijanje.Spec : Materijal : Gumene + Metal Udarne snage : ≥14 Mpa Suzu snagu : ≥45 N/mm Izvuci snagu : 400% Slobodni veličine : DE10*10 M4, DE15*15 M4 Paket listu : 4 * Gumene Planini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.