• Novo
DOVEO Tuš Ručku sa Crijevo,7 boja je DOVELO Ručnim Spa Tuš Crijeva, DOVEO Ručnim Spa Tuš Crijeva, i Visok Pritisak Filter Ručnim Tuš,Kiša je 7 Boje Mijenja Visokog Pritiska ,lajemax

DOVEO Tuš Ručku sa Crijevo,7 boja je DOVELO Ručnim Spa Tuš Crijeva, DOVEO Ručnim Spa Tuš Crijeva, i Visok Pritisak

Stupnjevi:
KM 20.99

Iznos
Tova je dostupna

VISOK PRITISAK TUŠ manje i gušće, povećanje brzinu protoka vode, čime se pojačava pritisak vode. 1.6 litara po minuti u isto vrijeme spašava vode do 30% Čuvamo vode, eliminirati do 99% štetnog klora i svoje isparenja, smanjiti zaostala necistoce u watere. (PRIJATNO ISKUSTVO) voda je u redu gustom uniformu i da ce uzeti koža nježan i udobno sa super masažu iskustvo Multilayer filter Dizajniran da ukloni necistoce u vodu i tako dalje.Ovo 7 boja je DOVELO tuš sadrzi visoko kvalitetne filter kamenje.Svetlo-emituju od waterpower, bez baterije potrebna, svetlu boju se mijenja zavise od temperatura vode.Uživajte u nevjerojatno vrijeme za tuširanje. (LAKO INSTALACIJU) General veličina odgovara li standard veličine tuš ruku.To je Razdvojene i Podesivim, povezan sa svim standardima tuš rukom za par minuta bez alata, Pogodan za standardu showerheads, uključujući wall-iznos, kombinacija, popravio, kiša pada i tuš sa filter. (PAKET UKLJUČUJE) DOVEO Tuš, tuš crijevo, držač za Tuš, Zamjenu pomešao filter loptu Brtvilo kasetu. 30 Days Novac Nazad garanciju.Tuširao nije samo vremena da bi se oslobodio dan je prljavština i prljavštinu.Sa pravom tuš, to može biti trenutak za tebe da uživam u miru i tišini sa toplom vodom umirujuće tebe.Tuševi da imam nizak pritisak vode često zahtijevaju veliki napor da čisti tvoju kosu i koža, oduzeti opuštajuće prirode sve.Sa tim Ručnim DOVEO Tuš, ne samo da možeš uživati u visokog kvaliteta tuš tok, ali također mogu uživati u vodu koja je mekši na koži, sve dok uživaš u svetlo pokazuje da ona nudi .Na Ručku je DOVELO Tuš je jedan od nekako tuš da popravlja na vodu pritisak u tvom kupatilu, pružajući visokonaponsku masira kiša stil tok za tebe da se opustite.Kada voda prolazi kroz to, prvo ide kroz za filtriranje perle to obećanje do 99% štetnog isparenja, kemikalija i druge grubo materijali su eliminisana.Na taj način, ti možeš da filter kroz nečistoće da su odgovorni za ne samo uzrokuje nakupljanje u kosi ali i za isušivanja kože i ostaviti iza skali i druge ostataka u tuš sebe.Dok tušem trči, ti takođe može da upali svetlo na ovaj Telefon je DOVELO Tuš za zabavno lajt šou.Boja može napraviti tušem osjećam više ambijentu i opuštajuće.Ovo je moguće, čak i bez baterije, što ga čini jako lak za održavanje.Šou glava proizveden iz visokog kvaliteta materijala koji su sigurni da pobedim godina od koristi i lako je da se očisti kada dođe vrijeme za to.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.