• Novo
Odgoj Moje Tijelo Volumizing Kosu Kombinacija Pack | 8 oz. Naš Miris-Besplatno Volumizing Šampon je neverovatan pohvaliti da nam Rađanje Regenerator. Daj mi se tvoja kosa stani treba za jednu noć u gradu, rucak sa prijateljima ili samo malo svakog dana bouncability.

Odgoj Moje Tijelo Volumizing Kosu Kombinacija Pack | 8 oz. Naš Miris-Besplatno Volumizing Šampon je neverovatan

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Miris-Besplatno.Sulfat-Besplatno.Paraben-Besplatno.Bez Okrutnosti.Ručno u SAD-u Male Grupe.Naš 8 oz.Miris-Besplatno Volumizing Kosu Kombinacija Pack Odgoj Moje Tijelo je Prirodno Volumizing Šampon je sulfat-slobodan i napravio sa sve prirodno i organsku sastojke za jačanje u redu, šepanje kosu više tijelo i briši.Dušo, oat izvući, i nettles stimulira kosu za fuller izgled — i to je čak i sulfat-slobodan!To pere kosu, pažljivo sa luksuzan nasapunjaj, ali neću da se skinem kosu prirodnih, potrebno vlagu.Odgoj Moje Tijelo je miris-besplatno uređaj je napravljen sa sve prirodno botaničkoj bašti kao marshmallow korijen i australske lud i ne, dodaje sulfates.Njegujemo svaki nit sa 16 sve prirodno botaničkoj bašti i esencijalnih ulja da će podršku i ojačati kosu, unaprijediti teksturu i kontrolu friz.Kosa je hranila, moisturized, i očistio bez sulfates ili grubo hemikalije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bella Donna Obradili

KM 6.66

Tek obradili verzija Stevie Nick je Debi solo album,Bella Donna.Nicks pridružio producent Jimmy prvi pogled početi snimanje pjesme za nju solo nastup, nakon snimanja Fleetwood Mac Kljova i

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.