• Novo
Imeya 24 Mrki Brown Čipke Ispred Perike Za Crne Žene Ljudska Kosa Perike 13x6 HD Transparentni Čipke Ispred Švajcarske Čipke Pre Iščupao Isušenih Čvorova Bebu Kosu Pravo Čipke Ispred Perike 150% Gustina, 24 Cm

Imeya 24 Mrki Brown Čipke Ispred Perike Za Crne Žene Ljudska Kosa Perike 13x6 HD Transparentni Čipke Ispred Švajcarske

Stupnjevi:
KM 247.49

Iznos
Tova je dostupna

❤Kapu Veličine : Srednje Veličine Uobičajeno, Mali Velicinu A Velicina Treba Kontakt Nas Unaprijed.Glavu Opsegu : Mali Je 21-21.5 Cm, Srednje Je 22-22.5 Cm I Veliki Je 23-23.5 Cm. ❤Čipke Boja : HD Transparentni Čipke Uobičajeno, Svetla Smeđa I Tamno Braon Treba Kontakt Nas Unaprijed.Lako Nositi : Glueless Čipke Periku Sa Češljeve I Podesivim Remen. ❤Boja kose : Mrki Smeđe Boje Čipke Ispred Periku, Druge Boje mogu se Pretvarati, javite Nam se Unapred, Ako Želiš Da Cutomize. ❤Najbolji Kvalitet : Kupimo Frizuru Od Mlada Djevojka Dlaka,Svaka Operacija Je Kontrolisana Od Strane Radnika. 100% Sirova Djevica Brazilski Ljudska Kosa, Prirodna Zdrava I, Bez Prolivanja I Zamršeno-Besplatno, Može Biti Sređeno I Permed, Dyeable. ❤Ljubazno Podsjetnik : Nudimo Svaki Mušterija 33-Dana Povrat novca da Garantujem.Ako Ti se ne Sviđa Naš Proizvod, Jednostavno Vratim I Drži Predmet U Originalnu Stanju Uključujući Čipke Necenzurisano I Kosa Neoprane.Na Praznici, Dobiti Smeđe Čipke Ispred Periku, Da Proslavimo Svaki Nezaboravan Dan!.Na Zabavi, Nosi Ovo Obojeni Ljudska Kosa Periku, Da Bude Najpametniji Zvijezda U Publiku!.Na Spoju, Nosim Dugo Pravo Brown Periku, Ti Dati Više Povjerenja!.U Svakodnevnom Životu, Ovo Je Lejsi Ispred Mrki Brown Periku Će Biti Si Najbolji Izbor Za Kompaniju Sa Tobom Da Li Je Vjetrovito Ili Kišno. 1) ) Imamo Više Od 10 Godina Od 100 Posto Ljudska Kosa Fabrika Iskustva Koja Je Radionicu I Skladište. 2) Smo Po Djevica Frizuru Od Mlada Djevojka Direktno Umjesto Da Sakupljaš Iz Poda.Veoma Čist, Prirodno, Mekani, Mašina Duplo Jaka. 3) Sve Krljušt Jednom Pravcu, Usko I Uredno, Mekani, Prolivanja I Zamršeno Besplatno.Nema Miris, Može Biti Obojio I Restyled Za Tvoju Uslugu. 4) Sve Kosu Su 100 Posto Ljudska Kosa, Bez Sintetički I Životinjska Dlaka Pomiješano, Što Je Vrlo Prikladan I Lako Češalj, da Mogu da Zadržim Duže Vreme Sa Odgovarajuću Njegu. 1.Uzmi Periku Od Pakovanje, Daj Nekoliko Dobrih Trese Da Oslobodi Uobičajeni Stil. 2.Kravata Ti Kosu Da Se Zemičku. 3. Razvući Periku Kapu Na Glavu I Guraju Sve Od Tvoje Kose U Kapu I Kravatu Na Kapu. 4. Stavi Periku Na Glavi I Povuci Prilagodljiva Trake Da Prate Tvoje Glave. 5. Vežite Se Trake I Oprati Periku Opet.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.