• Novo
VEAMOR Svi-u-Jedna Slika Visi Kit - sa Kalibracija Funkciju i Slika Visi Alat da budeš Savršena -Hardvera Slučaj +105 Pc Visi Hardvera-Nula Mjerenja sa Visi Alat.

VEAMOR Svi-u-Jedna Slika Visi Kit - sa Kalibracija Funkciju i Slika Visi Alat da budeš Savršena -Hardvera Slučaj

Stupnjevi:
KM 27.74

Iznos
Tova je dostupna

✅ Bez napora Slika Visi : Ako tražiš lak način da se družim tvoje slike na zidu, a da ne radiš previše mere, ovo profesionalan slika visi hardvera set je baš ono što ti treba!Ne treba nikakve mjere, dodatni alat ili trud, pravi instalaciju povjetarac. ????Sve u Jednom Dizajn : Našu sliku vješalicu alat ima i multifunkcionalni dizajn koji vam dopušta da instalirati širok spektar ram za slike koristi različite vrste nokte i jebe.To može da radi sa visi veze, d-prstenje, duplo-rupu hooks, i više. ✅Praktične i Svestran : S našim zid visi kit, ubacivanje tvoja omiljena portreta i umjetničke radove je jednostavan, bez obzira na okvir veličine i oblika.Alat ima kalibracija funkcije za tačna merenja i odijelo za dizajn, tako da možeš objesiti čak i velike slike s lakoćom. ????Lako Iskoristi Ovo jednostavan i učinkovit zid visi alat ima intuitivna dizajn za mjerenje, nivou, i odrediti sa visokom tačnost točno mjesto gdje trebaš mjesto za nokte, bez potrebe za dodatni alat, crtež olovku, ili vladar. ????????Komplet : Naša slika visi set sadrži sve oružje i oprema je trebalo izmjeriti i instalirati ram za sliku.Kit uključuje slika visi alat sa zaštitnim slučaju, pomični nivou, hooks, nokte, D-zvoni, i visi žicu. ????????SAD KOMPANIJA - BRODOVA IZ CA ???????? ***.Mi smo većina svestran slika visi alat na tržištu.Stalno se skuplja povratna informacija od kupaca na poboljšanju naših proizvoda.Popularna u javnosti.Uključuje 105 pribor kako slijedi : .Magne Keys, je odvojiva Nivou, Hardvera Slučaju , 10 D-Prsten Vješalica, 8 metara Slika Visi Žicu, 10 Nokte (duga 1,75 x 25), 10 Nokte (2.0 x 30), 10 Sliku Hooks (10 kg), 10 Sliku Hooks (20 kg), 10 Sliku Hooks (30 funti), 30 #6 3/8" Samo Lupkanje Jebe, 15 Duplo-rupu sliku vješalica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.