• Novo
DOITOOL Kutija za Ručak 2pcs Prenosni Kreativni Kutija za Ručak Vakum Nerđajućeg Čelika Duplo Slojeva Izolaciju Kutija za Ručak Hranu Skladištu (Srebrni, 1. 6L Bubanj Tip)

DOITOOL Kutija za Ručak 2pcs Prenosni Kreativni Kutija za Ručak Vakum Nerđajućeg Čelika Duplo Slojeva Izolaciju

Stupnjevi:
KM 53.92

Iznos
Tova je dostupna

Napravljen od nerđajućeg čelika, ekološki prijateljskog, i vrlo bezbedno, to je karakteristika dobrog vrućine izolaciju zadržati ručak toplo za dugo vremena.Izolacija vrijeme : golim kutija za ručak može da drži hranu toplo za oko 6 sati.Prenosiv fleksibilan podnijeti usvaja materijal koji će nije vruce za ruku.Poklopac sa fastening dizajn, to može da zatvorimo poklopac i kutiju toliko čvrsto da supu i kaša neće prosuo napolje.Pogodan za korištenje u školi, kancelarija ili tokom.Opis Još uvijek u potrazi za lepu i izuzetne multi - sloj od nerđajućeg čelika kutija za ručak sa termalnim izolaciju funkcije?Ova stvar je definetely dobar izbor za tebe.Napravljen od vrhunski nerđajućeg čelika, kutiju za ručak je bez mirisa i sigurno koristimo.Moderna i šik dizajn će napraviti svoju kutiju za ručak izdvaja od običnih.Pogodan za korištenje u školi, kancelarija ili tokom.Osobinu - Boja : Silver.- Materijal : Nerđajućeg Čelika.- Velicina : O 13x13x21cm.- Poklopac sa fastening dizajn, to može da zatvorimo poklopac i kutiju toliko čvrsto da supu i kaša neće t prosuo van. Napravljen od nerđajućeg čelika, ekološki prijateljskog, i vrlo bezbedno, to je karakteristika dobrog vrućine izolaciju zadržati ručak toplo za dugo vremena.- Prenosiv fleksibilan podnijeti usvaja materijal koji će nije vruce za ruku.- Izolacija vrijeme : golim kutija za ručak može da drži hranu toplo za oko 6 sati.- Pogodan za korištenje u školi, kancelarija ili tokom.Paket Including2 x Kutija za Ručak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.