• Novo
LSGTT Slučaj za iPhone 13 Pro Max sa Kaiš Futrolu,Kamera Klizi Pokriti & Kickstand,Dva Ekran Zaštitnika,ugrađeni 360 stepeni Rotiraju Prsten Stani,Auto Mount Podržao,Dustproof (Plava, iPhone 13 Pro Max)

LSGTT Slučaj za iPhone 13 Pro Max sa Kaiš Futrolu,Kamera Klizi Pokriti & Kickstand,Dva Ekran Zaštitnika,ugrađeni

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

【Kompatibilni】Samo Skladu sa i Phone 13 Pro Max (za 6,7 u). 【Kameru i Pokrivaj 】Delikatna kamera klizi pokriti, viši od podigao sociva, zaglavio u ritam.Premium objektiv zaštitu.glatko tobogan.Blagi zaključati u svakoj strani, da ne klizi nasumično. 【Kaiš i kickstand 】Ovoj Galaksiji A32 5 G slučaj uključuje kickstand i kaiš funkcije.Možete da ubacite karticu, na Kaiš.i možete koristiti kickstand da ustane tvoj telefon.na kaiš, također, može zadržati tvog telefona,lako nositi kada se radi aktivnosti na otvorenom kao što planinarenje. 【360 stepeni Rotatable Prsten Nosioca i Auto Mount Podržao】360 stepeni rotatable prsten nosioca,Polako ruke.Prsten držač izgradio-u željeznoj komad,to može da se radi sa magnetne auto planini. 【Debelo Staklo Ekran Zaštitnik】smo nudi DVA Debelo Staklo Ekran Zaštitnik.Ako dijelovi su nestale ili slomljeni, možeš da nas kontaktirati i mi ćemo se zamijeniti za tebe. 【Kompatibilni】Samo Skladu sa i Phone 13 Pro Max (za 6,7 u).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.