• Novo
Drveća Morse Taper, Morse R8 Adapter Visoke Uglađenošću Smanjenje Vježba Rukav Lako Djelovati Brzo Da Udarim na Radijalnu Bušilice

Drveća Morse Taper, Morse R8 Adapter Visoke Uglađenošću Smanjenje Vježba Rukav Lako Djelovati Brzo Da Udarim na

Stupnjevi:
KM 34.12

Iznos
Tova je dostupna

Korišćena:Taper vježba rukav pogodan za magnetno bušilice, no potpornji neće izdržati vibracije bušilice, klupi bušilice, pijuka, vertikalno bušilice i bušenje opremu.STABILAN NASTUP : MT2-19.05 mm vježba rukav radi stabilno i ima dobar nastup u toku koristiti.KORISTI PROCES : Kada unutrašnje hlađenje spojen je na bušenje, za hlađenje će automatski od u proceduru (po mogućnosti uređaj s kettle).TRAJNIH:Ovo drveća morse manje je od čelika materijal, trajnih, rust i koroziju otporna.LAKO DA RADE Ovo morse vježba rukav je lako da operise, zgodno da radnji, i brzo udarac.Karakteristika : 1. Ovo drveća morse manje je od čelika materijal, trajnih, rust i koroziju otporna.2. Pogodan za magnetno bušilice, no potpornji neće izdržati vibracije bušilice, klupi bušilice, pijuka, vertikalno bušilice i bušenje opremu.3. Ovo morse vježba rukav je lako da operise, zgodno da radnji, i brzo udarac.4. U MT2‑19.05 mm vježba rukav je stabilan na poslu i vrši pa kada se koristi.5. Kada unutrašnje hlađenje spojen je na bušenje, za hlađenje će automatski da teče iz unutrašnjosti vježba (opremu sa čajnik je radije).Specifikacija : Predmet Tip : Drveća Morse Taper Model : MTR8 Color : Silver Material : Steel Inner Promjeru : Povrsine. 19.05 mm 0.8 in Internal Hlađenje Inventar : za Hlađenje će automatski da teče iz unutrašnjosti vježba kada bušenje (opremu sa čajnik je radije) Prijavu : Magnetno bušilicu, no potpornji neće izdržati vibracije bušilicu, klupi bušilicu, tokarskog, vertikalno vježba bušenje opremu, itd.Paket Listu : 1 x Drveća Morse Taper2 x Wrench1 x Accessory Note : Molim te poruku da novi tip i stari tip ovaj proizvod ce biti poslao nasumično, i postaraj se da ti neće smetati prije naručio.

Više informacija

Item Type:
 Arbor Morse Taper Model
Color:
Silver
Material:
Steel
Inner Diameter:
Approx. 19.05mm / 0.8in
Internal Cooling Fixture:
Coolant will automatically flows out from the inside of the drill when drilling (equipment with a kettle is preferred)
Application:
Magnetic drill, radial drill, bench drill, lathe, vertical drill drilling equipment, etc.
Package List:
1 x Arbor Morse Taper :
2 x Wrench :
1 x Accessory :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.