• Novo
iHHAPY Ukras Deda Mraz Zvona za Drvo Bell Snjegovića Božić Privjesak Bell Privjesak Željezo Kuje Zvona Božićne Dekoracije Kuće (D)

iHHAPY Ukras Deda Mraz Zvona za Drvo Bell Snjegovića Božić Privjesak Bell Privjesak Željezo Kuje Zvona Božićne

Stupnjevi:
KM 21.00

Iznos
Tova je dostupna

1 PC Božić Zvono. 3.Klasični Božićni Ukrasi : Prelep Zvuk Kada Je Protresao Za Ruke Ili Dolazi Vetar!Naravno Da Dovodim Lijepa Radosti Da Li Praznik Paket, Božićna Jelko, Ili Kamina.Materijal : Željeza. 2.Premium Materijal : Božić Visi Ukrasi Su Napravljeni Od Kvaliteta Željezo Sa Glatko Nerdjajuci Završiš, Je Izuzetan I Trajna, Lako Da Ostanem, I Da Ti Odgovara Sa Bilo Dan Zahvalnosti I Za Božić I Dnevne Kući Ukras. 4.Sjajno Suvenir Od 2021 : Luksuzan, Antikviteta Dizajn Božić Bell Ukras, Posebno Visio Na Svoju Jelku.Daj Ovo Bell Ornament Kao Nezaboravan Poklon Za Prijatelje I Porodicu. 3.Klasični Božićni Ukrasi : prelep zvuk kada je protresao za ruke ili dolazi vetar!Naravno da dovodim lijepa radosti da li praznik paket, Božićna jelko, ili kamina.1.Velika Božićna Jelka Ukras : Nadograditi tvoj Božićni ukras sa umjetnički izrađen Božić zvona sa jasno zvuči, Deda Mraz i Snješka obrazac, je izuzetan i oko-uhvati.1 PC Božić Bell Material : Iron2.Premium Materijal : Božić visi ukrasi su napravljeni od kvaliteta željezo sa glatko nerdjajuci završiš, je izuzetan i trajna, lako da ostanem, i da ti odgovara sa bilo dan Zahvalnosti i za Božić i dnevne kući ukras.Velicina : 4.4 cm/1.73"(Ne) X 3cm/1.18"(P) X 3.5 cm/1.39"(H)4.Sjajno Suvenir od 2021 : luksuzan, antikviteta dizajn Božić bell ukras, posebno visio na svoju jelku.Daj ovo bell ornament kao nezaboravan poklon za prijatelje i porodicu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.