• Novo
Dobro Pokrivanje Pamuka Uloške, Pamuk Obrisati, Više Koristi Haljinu za Šminku Ljubavnici Čine Profesionalni Šminku Umjetnik(Veliko pakovanje od 1000 tablete)

Dobro Pokrivanje Pamuka Uloške, Pamuk Obrisati, Više Koristi Haljinu za Šminku Ljubavnici Čine Profesionalni Šminku

Stupnjevi:
KM 7.72

Iznos
Tova je dostupna

Dobro korišćenje vode, mogu pomoći tvoju kožu, u potpunosti apsorbovati vlage i spasiti losion.Višestruka upotreba, zgodno za tvoj dnevnik čišćenje.Može se koristiti za šminku, skini šminku, da li lice na čišćenje, i tako dalje.Napravljen od visokog kvaliteta, pamuk, nije lako suzu ili ostavi zaostala pamuka na tvom licu.Suva i mokra dvostruke namjene, zadovoljiti tvoju drugačije šminku i čišćenje zahteve.Prirodno sastojke briga tvoju kožu, ne stimulacija i mekano na dodir. 1. Napravljen od visokog kvaliteta, pamuk, nije lako suzu ili ostavi zaostala pamuka na tvom licu.2. Prirodno sastojke briga tvoju kožu, ne stimulacija i mekano na dodir.3. Suva i mokra dvostruke namjene, zadovoljiti tvoju drugačije šminku i čišćenje zahteve.4. Dobro korišćenje vode, mogu pomoći tvoju kožu, u potpunosti apsorbovati vlage i spasiti losion.5. Višestruka upotreba, zgodno za tvoj dnevnik čišćenje.Može se koristiti za šminku, skini šminku, da li lice na čišćenje, i tako dalje.

Više informacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Makeup Cotton Pads
Material:
Cotton   
Weight:
Approx. 25-108g
Optional Quantity:
1000pcs, 150pcs Multilayer, 90pcs
Package list:
1 Pack of Cotton Pads :

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.