• Novo
Skladište Nizak Stolicu, Klupi sa Skladišta, Prsa, Kutiji, Foldable, Maksimalna Statičko Punjenje 400 Kg(881lbs), Koža, Multi-Boja Slobodni(Boja: Bijela,Veličine: 40x40x40cm)

Skladište Nizak Stolicu, Klupi sa Skladišta, Prsa, Kutiji, Foldable, Maksimalna Statičko Punjenje 400 Kg(881lbs),

Stupnjevi:
KM 111.48

Iznos
Tova je dostupna

Plan počinje na sastanak kupovine.Proizvod odštetu od nesreće, mrlje, proleti, a suze su prekrivena od prvog dana.Proizvod kvar i nepravilnosti su pokriveni nakon proizvođač je garancija.Bez dodatnih troškova za popravke - dijelove, rada i isporuka su svi uključeni.Lako tvrdi proces - podneti tužbu, kad god 24/7 preko mobilnog aplikaciju, online, ili broj telefona.Otkazati u svako doba, povrat novca u prvih 30 dana.Prenosive sa poklonima. ▶Čvrste i Drži Ovo skladište kabineta je napravljen od drveta, jak i firma, i mogu lako da napunimo da 400 kilograma, a srednja elastično pjene punjenja osigurava ugodno sjediti stav. ▶Premije Materijal : Ovo skladište footrest je prekriven premije kože, i skladište grudi je super lako da očisti sa vlažnu krpu, sunđer punjenja čini korisnici mjesto udobno. ▶Flip Poklopac i Kolapsoidni : skladište grudi je kolapsoidni dizajn i to čini skladište otoman lako za tebe da postavi utjeha obloženi klupi u sekundi, otoman skladište može biti lako savio stan kada nije u upotrebi. ▶Ekstra Skladišta : veliki skladišta olakšava da upoznam tvoju različite potrebe,možeš staviti ovo skladište otoman na kraju krevet do radnje deka i jastuke da napravi svoju sobu manje zakrcen i organizovana. ▶Više Koristi : Je otoman kocku mjesto sa skladišta, može biti upotrebljeno kao korak stolicu, footrest, stolić, igracki, sitnice skladištu, fleksibilan sedište ispred vrata, ulazu ili balkona i tako dalje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.