• Novo
Digitalna Slika Slike 8 cm, VUCATIMES F8 Zid Mount Digitalna Slika Okvir, 1280x800 IPS Ekran, Daljinski, Kalendar, Prikaži preko Fotografije SD Kartice ili USB Voziti(Ne Podršku WiFi), Crna

Digitalna Slika Slike 8 cm, VUCATIMES F8 Zid Mount Digitalna Slika Okvir, 1280x800 IPS Ekran, Daljinski, Kalendar,

Stupnjevi:
KM 37.49

Iznos
Tova je dostupna

[ODLIČAN HD PRIKAŽI] : 8 cm Digitalna Slika Slike sa 1280*800 IPS prikaz podrške SD kartice i USB voziti(ne izgradio-u sjećanje, ne izgraditi-u baterija), Svjetlost može biti prilagođen u okruženju šta god vam se sviđa. [AUTO SLIKU PROJEKCIJU] : To je pogodnih za svakodnevno koriste, samo ubacite USB stick ili SD/MMC karticu to prodavnica slike i snimke.Ne komplikovano korake, Fotografiju projekciju s efektima mode će početi automatski jednom kadru je pogon na. [2 RADE NACINA] : Sa dodatkom daljinski, bako lako može igrati slike i snimke umjesto dugo vremena stand-up; fizički dugme na dozvoljava deda nastaviti koristiti kad daljinski je izgubio. [VIŠE KORISTI] : Izgradio-u kalendar sat sa alarm, Pokaži datum i vrijeme jasno, možeš li postaviti tvoja omiljena pjesme za pozadini glazbu kada si pogled tvoje omiljene slike.Podržava muziku i video igra nazad.Sa 1,8 m moć kablovsku da je zgodno mjesto. [NAJBOLJI POKLON] : Dobar izbor za majčin Dan, Otac je Dan, dan Zahvalnosti i za Božić, rodjendana i svakog praznika, najbolji poklon za baka i djed, otac, majka, prijatelji, porodica ljubavnika, i tako dalje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.