• Novo
Svi Sjajni Super Sigurno Volfram Prsluk Oštrica Rotary Cutter, Dijete, Prijateljski, Lako je da se Koristi, Pogodan za Novine, Tanki Plastike, Tkanine, Ne-Tkanje Tkanine Ergonomske Trougao Stisak, Art Brod Papiru

Svi Sjajni Super Sigurno Volfram Prsluk Oštrica Rotary Cutter, Dijete, Prijateljski, Lako je da se Koristi, Pogodan

Stupnjevi:
KM 19.49

Iznos
Tova je dostupna

Patentirani u Tajvan : Ovaj proizvod je patentirana na Tajvan.Sigurno i Dete-Prijateljski Dizajn : Ovaj proizvod je dizajnirana da se press onda isekao.Ergonomske Dizajn : Neki ljudi bi pronaći škare i komunalnih noževe nervira zato što su blok vida tokom rezanje.Svi Sjajni Super Sigurno Volfram Prsluk Oštrica Rotary Cutter, Dijete, Prijateljski, Lako je da se Koristi, Pogodan za Novine, Tanki Plastike, Tkanine, Ne-Tkanje Tkanine Ergonomske Trougao Stisak, Art Brod Papiru Proizvod Sadržaj : * Jedan rolling cutter olovku* Jedan manual Material : ABS, Silicijum, Volfram Steel Product Dimenziju : 5. Mjesto novine, tkanine, plastični ili balon torbu, itd.To pomoći da bolje da sečeš precizno i to brzo.Garantujem da vam ponudimo visoko kvalitetne proizvode.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.