• Novo
GaoMee Prenosni Etiketu Stampac, D11 Mini Bluetooth Etiketu Printer Etiketu Naljepnica, Termalni Etiketu Printer Skladu sa Mobitela Tableta za Ured Skladište (Roze)

GaoMee Prenosni Etiketu Stampac, D11 Mini Bluetooth Etiketu Printer Etiketu Naljepnica, Termalni Etiketu Printer

Stupnjevi:
KM 27.74

Iznos
Tova je dostupna

[Veza Metod]Podršku Bežični BT 4.0 veza, u skladu sa Android i i OS mobitela.BT veza može riješiti za kablovsku ograničenja, zgodno.Molim vas, pođite korisnik vodič za preuzimanje u odnosu APLIKACIJU na tvom mobilnom, možeš otisak bilo kad, i bilo gde, kada su povezani uspješno. [Veći kapacitet Kontinuirani Štampanje]Više ponavlja printings može da se uradi u kontinuirani način na jednu operaciju, imanja stalnog štampanje naljepnice za veliki popis stvari. [Slobodna Štampa Etikete]Etiketu štampanje je više slobodni, podršku štampanje multinacionalno parove, horizontalna verziju, vertikalno verziju, 1 d otišli/2 D bar kod i sto štampanje, itd.Aplikaciju ima puno materijala banke, obogatiti tvoja oznaka kreacija. [Ugrađeni Baterija]ugrađeni 1200m Ah veliki kapacitet puni litijum baterija za termalni štampanje, kontinuirani radnog vremena do 4 sata.Radi u malo buke, printera koji ne treba tintu patrone kada koristi, nisko operacija koštala. [Delikatna & Prenosni]Lepa boja, mali i lagan tijelu, o 200g težinu, napravljene od visokog kvaliteta, ABS plastične materijala, može se staviti u džep ili torbu, lako uzmi ga nigdje.Korišćena u kući skladište, kancelarije, prodavnice za štampa etikete, cijena, težina, datum, ime, itd.Kompatibilni uređaje : Telefona. 1. Direktno termalni, ne tinta, toneri, ili trake. 2. Pola kile i veličine tradicionalni etikete! 3. Izgradio-u puni se baterija! 4. Nema više dizzydifficult da pritisnem mini tastaturu! 5. DPI povećanje od 25%,jasnije! 6. Više printable etiketu materijala,simbola, grafika, QR šifre, itd! 7. Mogu prepoznati slike i parove i pretvoriti ga u etikete.

Više informacija

Material:
ABS Battery-capacity

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.