• Novo
xigua Tropske Palm Ostavlja Tada Drvo Stajati Mat za Pod Zaštitu,Rundu Vodootporne Drvo Stajati Poslužavnik Mat Praznik Zabavu Dekoraciju,28Inch.

xigua Tropske Palm Ostavlja Tada Drvo Stajati Mat za Pod Zaštitu,Rundu Vodootporne Drvo Stajati Poslužavnik Mat

Stupnjevi:
KM 21.60

Iznos
Tova je dostupna

【Savršeno Veličine】 : Drvo Stajati Mat 28 Cm u promjeru,Savršeno za bilo koje veličine drvo od 5"mali do 7"velika drveća,od tradicionalno odlikovan da cudljiva umjetna Božićno drvce.Sjajno za Bozic drvo ukrase. 【Lako Skladište i Počistiti】 : drvo stajati mat,trajna i može se koristiti za mnogo godina;Vode oprati;očistila sa kistom;okačimo ga da se suši i ne bleach To,okreni se kad nije u upotrebi,i radnja to zajedno sa ostalim Božić i praznik stvari. 【Svuda oko Zaštitu】 : Zaštititi drveni podovi i tepihe od ogrebotine i spriječiti prosuo vodu mrlje i blata s kontaminirali sprat;to će sigurno postati jaka i prelijepa dekoraciju u festival dekoraciju, da dodamo veselo ukus na festival ukras. 【Važećim Scenarija】 : Božić,Noć Veštica,Božić Kostim,Prodaja,Promocije,Godišnji Ceremonije,Zajednica Događaja,Pozornici Predstave,Praznik Zabave,Itd. 【30 Dana Garancija】 : Tvoje zadovoljstvo je velika cast za nas,pa smo garantujem da nudi besplatno zamjena ili povrat novca ako nešto krene naopako o proizvod u roku od 30 dana.SPECIFIKACIJA : Materijal : Poliester Veličine : Mat je 28 cm Količinu : 1 Pack 1x Christmas Drvo Stajati Mat Savršeno Veličine Drvo Stajati Mat 28 Cm u promjeru,Savršeno za bilo koje veličine drvo od 5"mali do 7"velika drveća,od tradicionalno odlikovan da cudljiva umjetna Božićno drvce.Sjajno za Bozic drvo ukrase.Lako Skladište i Počistiti drvo stajati mat,trajna i može se koristiti za mnogo godina;Vode oprati;očistila sa kistom;okačimo ga da se suši i ne bleach To,okreni se kad nije u upotrebi,i radnja to zajedno sa ostalim Božić i praznik stvari.Svuda oko Zaštite Štite drveni podovi i tepihe od ogrebotine i spriječiti prosuo vodu mrlje i blata s kontaminirali sprat;to će sigurno postati jaka i prelijepa dekoraciju u festival dekoraciju,da dodamo veselo ukus na festival ukras.Važećim Scenarija Božić,Noć Veštica,Božić Kostim,Prodaja,Promocije,Godišnji Ceremonije,Zajednica Događaja,Pozornici Predstave,Praznik Zabave,Itd. 30 Dana Garancija Tvoje zadovoljstvo je velika cast za nas,pa smo garantujem da nudi besplatno zamjena ili povrat novca ako nešto krene naopako o proizvod u roku od 30 dana.

Više informacija

Material:
Polyester
Size:
Mat is 28 inches
Quantity:
1 Pack
1xChristmas Tree Stand Mat :
Perfect Size :
Tree Stand Mat 28 Inches in diameter,Perfect for any size tree from :
5”small to 7”large trees,from traditionally decorated to whimsical artificial Christmas tree.Great for Xmas tree decorations. :
Easy Storage and Clean :
The tree stand mat,durable and can be used for many years;Water wash;cleaned with a brush;hang it to dry and do not bleachTo,roll it up when not in use,and store it together with other Christmas and holiday items. :
All Round Protection :
Protect hardwood floors and carpets from scratches,and prevent spilled water stains and dirt from contaminating the floor;it will certainly become a powerful and beautiful decoration in festival decoration,to add a festive flavor to the festival decoration. :
Applicable Scenarios :
Christmas,Halloween,Christmas Cosplay,Sales,Promotions,Annual Ceremonies,Community Events,Stage Performances,Holiday Parties,Etc. :
30 Days Warranty :
Your satisfaction is great honor for us,so we guarantee to offer a free replacement or refund if anything goes wrong about the product within 30 days. :

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.