• Novo
3 Boje Na Raspolaganju, Prikladno, Tetovaža Mašina Profesionalni Tetovažu Mašina Rolni Filma Zavojnicu Pištolj Drži Tetovažu Pribor Tetovažu Mašina Kit Žicu Zavojnicu Tetovažu Mašina Tetovažu MachinesTattoo Zalihe

3 Boje Na Raspolaganju, Prikladno, Tetovaža Mašina Profesionalni Tetovažu Mašina Rolni Filma Zavojnicu Pištolj

Stupnjevi:
KM 10.34

Iznos
Tova je dostupna

Savršen za bilo tetovaže koji je u potrazi za dobar kvalitet tetovažu mašinu.Sa vrhunskog kvaliteta materijal, stabilan performans i brze termalni knjizi, to mogu da radim za dugi sati do rastezanja.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : Tetovažu Pištolj Mašina Materijal : Cink Legure Slobodni Boja : Crveno, Crno Plavi Zavojnicu : 8 zavojnice Capacitance : 50v 47uf Frekvenciju : 28000r/min Paket Težinu : Povrsine. Zavojnicu struja je jaka i iglu brzina je brzo i stabilno, veoma sigurni i praktične koristiti. 175g Paket Uključuje : 1 x Tetovažu Pištolj Mašina 1 x-Box.Opis : tetovažu mašina nudi ste sigurno i brzo način da mark tetovažu kožu.Tetovaža Opremu Set-✅ Stabilno i glatko posao : tetovažu mašina je brzo i stabilno, linije su glatki, lako boja, smanjiti kožu štetu i smanjiti kožu bol, veoma je pouzdan i praktične koristiti.Popravak Kremu Tetovažu-✅ Brzo boje : iz vanjskog iglu oklop da iglu i konac i original dizajn za svaki dio, imamo izvršena sloj prikazivanje i testiranje da napravimo iglu išlo po planu, spasi vise mastila, brzo boje, smanjiti kožu gubitak, svaki detalj je važno , svrha je poboljšanje boje efikasnosti.Savršen za bilo tetovaže koji je u potrazi za dobar kvalitet tetovažu mašinu.Jedan stroj za dva koriste, kombinacijom secant tetovažu mašinu i magla tetovažu mašinu u cjelini, jako je pogodan za tattooists i tetovaža ljubavnici, ovo je vrlo profesionalno tetovažu alat.Proleće je napravljen od visokog kvaliteta kompozitnih materijala, koji ima visok elastičnost i umor otpora.Tako divne robe, samo dovedi ga kući!Osobine : 1.Standard 8 zavojnice, profesionalne tetovažu mašina dodatke.Lako da operise, lako zamijeniti i rastaviti. Mašina za dva svrhe, zajedno sa presjekao linije tetovažu mašinu i magla tetovažu mašinu u cjelini.Igla Usta Tetovažu-✅ Jaka stabilnost : hlađenje funkcija tetovažu mašina je moćna i vrlo je stabilno. Tetovaža je uredna i delikatne što je napravio od ove mašine, također lako boje. Tetovaža mašina nudi ste sigurno i brzo način da mark tetovažu kožu.S visokog kvaliteta materijala, stabilan performans i brze termalni knjizi, to mogu da radim dugo, dok se proteže.Tetovaža mašine koriste visokog kvaliteta metala, ima visok električne provodljivosti i magnetnim permeability, i pouzdan kvalitet.Praksi Kožu Tetovažu-✅ Visokog kvaliteta materijala : tetovažu stroj napravljen od visokog kvaliteta cink legure materijala, ručno sjajne, lepa i sigurno.

Više informacija

  :

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.