• Novo
Zeleni Čaj Držite Maske, Lica Duboko Čist Pore Mazao Clay Držite Maske, Zeleni Čaj Pročišćavanje Clay Držite Maske za Masku Držati

Zeleni Čaj Držite Maske, Lica Duboko Čist Pore Mazao Clay Držite Maske, Zeleni Čaj Pročišćavanje Clay Držite Maske

Stupnjevi:
KM 3.74

Iznos
Tova je dostupna

Zeleni Čaj : zeleni čaj čvrst čišćenje masku sadrži zeleni čaj izvući, što može efikasno čiste kože pore, duboko očistiti kožu zemlju, prilagođavanja kože je voda i ulje ravnotežu, napune kožu vlagu, i nahraniti koze.Zeleni Čaj Masku(1 boce x 40g)sadrži zeleni čaj izvući, što može efikasno čiste kože pore, duboko očistiti kožu zemlju, prilagođavanja kože je voda i ulje ravnotežu, napune kožu vlagu, i nahraniti koze. (Lako Da se prijavim)operi svoje lice, prijaviti blato u lice ili tijelo, ostavi to za 10mins, onda oprati.Teksturu je dobro i uglađen, lako je da se raširi i lako se koristi. [Efikasan Olakšanje] Sadrži zelene biljka crpi, što može efikasno smanjiti rasta lica akne i smanjiti formiranje akne. (Blago Vlažni)može efikasno smanjiti crnaca, kontrolišu naftu, unaprijediti lica sumornosti, i možda kože.Vlažni i da se Hidriraš,Poboljšava kožu vlage i elastično.Pogodan za sve tipove kože.Kože : Akne Sklon,Sve Tipove Kože.Sastojke : peipno.Zeleni Čaj : zeleni čaj čvrst čišćenje masku sadrži zeleni čaj izvući, što može efikasno čiste kože pore, duboko očistiti kožu zemlju, prilagođavanja kože je voda i ulje ravnotežu, napune kožu vlagu, i nahraniti koze.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.