• Novo
LASHVIEW Trepavice Produženje deterdžent za Sladoled, 5g deterdžent za Lepak, Prirodno Pigment, Profesionalne Trepavice Ekstenzije Ljepilo deterdžent za Kremu Tip, Brzo Raspada, Trepavice Produženje Zalihe,Borovnica

LASHVIEW Trepavice Produženje deterdžent za Sladoled, 5g deterdžent za Lepak, Prirodno Pigment, Profesionalne Trepavice

Stupnjevi:
KM 5.99

Iznos
Tova je dostupna

✨【Mini Pack】 5g/0.17 Unci, mali kapacitet, lako nositi i koristiti; svaki put možete ukloniti lepak na trepavice, sa samo malo. ✨【Nema Iritacije】Trepavice deterdžent za gel je nježan i ne-iritira, efikasna uklanjanje trepavice ekstenzije s minimalnim nervoza. ✨【Lako Iskoristi】moćni formulu Clione Premijera trepavice produženje kremu za deterdžent za čini uklanjanje tvoj leš ekstenzije lakše od raspada bic ljepilo za nekoliko minuta.Sad spasiti tvoje dragoceno vreme sa našim brzo djeluje deterdžent za. ✨【Sigurno Kremu Formulu】Naš kremu bic deterdžent za da je napravljeno od sigurno i prirodno sastojke koje ne, jer li iritaciju ili gori.To je pogodan za oboje normalno i osetljivu kožu i svježe miris. ????【Životu Proizvodnju je Guarante】Da dokažem kako uvjeren da ćemo se u naš proizvod, nudimo životu novac nazad garantujem sa svakom kupovinom!Da li si potpuno zadovoljan sa naše proizvode, mi ćemo vam vratiti novac kupovinu sa izuzetak!Kliknite na Dodati Kolica Dugme Sada!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.