• Novo
Prvi Tim, Trostruka Prijetnja U zemlju Prilagodljiva Košarku Cilj Obruč sa 54 Čašu Nosila Sistem za Otvorenom Košarku Sudovima s Post & Nosila Blok

Prvi Tim, Trostruka Prijetnja U zemlju Prilagodljiva Košarku Cilj Obruč sa 54 Čašu Nosila Sistem za Otvorenom Košarku

Stupnjevi:
KM 111.05

Iznos
Tova je dostupna

Prilagođava od 10 do 5' - Najniži prilagođavanja visine na raspolaganju.Lako čitati rubu visine indikator pokazuje tačno visinu od ruba.Debele 1/2" Čašu Tabla - Premca lopta se odbije sa nosila. 36" x 54" savršeno veličine za dvorištu košarku. 36" izvan Nosila Post - Dovoljno prostora za igrati po korpu.Pomaže izbjeći igrač kontakt sa poštom.Odvajanje Rubu dolje do 5 - Najniži prilagođavanja visine na raspolaganju.Lako čitati rubu visine indikator pokazuje tačno visinu od ruba.Bez napora Prilagođavanja - Naš proljeće-pomoći crank dizajn nosi teret nosila.Nosila poluge se lako kao da gurne dole.Debele 1/2" Čašu Tabla - Premca lopta se odbije sa nosila. 36" x 54" savršeno veličine za dvorištu košarku. 36" izvan Nosila Post - Dovoljno prostora za igrati po korpu.Pomaže izbjeći igrač kontakt sa poštom.Čvrsta je kao čelik 5" Post - Jednom komadu 7 ga.trg pol je ekstra kruto čak i pod najteži zakucavanje akciju.Odvajanje Rubu & Neto - Istina gimnazije kvalitet fleks cilj i mrežu.Grom-dole Instalaciju - Instalaciju je lako sa boltom-dole post dizajn.Dozvoljava lako cilj preseljenje ako se krećeš.Besplatno Post Blok & Nosila Blok - Zadrži svoje igrače sigurna sa post punjenja i nosila punjenja uključena.Slobodno Vrijeme Štit� Zaštitu - Svaka jedinica je cink uticao pokrivac ispod krzna i krznene onda top-om sa baruta kaput boja za neprobojnim vrijeme blokadu.Nerđajućeg Čelika Skupština Strijele doživotnom GARANCIJOM! - Cijela jedinica je podržavaju našu doživotnom garancijom koja pokriva zakucavanje i visi na rub!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.