• Novo
Underarm Znoj Uloške [40pcs/20pairs] Držiš ispod Pazuha Svježe, štiti svoju Majicu Prestani se Znojiti Mrlje ili Mrlje Boriti Preterano Znojim se sa Jednokratni Pojedinačno Spakovala Para Pamuka Uloške.

Underarm Znoj Uloške [40pcs/20pairs] Držiš ispod Pazuha Svježe, štiti svoju Majicu Prestani se Znojiti Mrlje ili

Stupnjevi:
KM 5.99

Iznos
Tova je dostupna

1 : ČUVA PARFEM I DEZODORANS MIRIS ZA DUŽE!Jaka samo ljepilo na odeću, ali sigurno na svaki tkanine odlazi ne lepak mrlje ili ostatke hrane. 2 : VISOKOG KVALITETA, PAMUK ULOŠKE to su vrlo lako biti prilagođen da se sjajno uklapa u vašu odeću rukave biti diskretan i udobno za muškarca i žene. 3 : Jednostavno ukloniti od pakovanje i prikačite pazuha znoj uloške do pazuha odjeća regionu tvoje izabrao da apsorbuju viška znoj.Pružamo diskretan i udobno zaštitu cijeli dan.Kloni se miris. 4 : Super meki,ultrathin.Svjetlo težine i prenosni, skoro nevidljiva.Za jednokratnu upotrebu, nema pranja potrebno.Savršena za otvorenom i putovanja.Super meki,ultrathin.Svjetlo težine i prenosni, skoro nevidljiva.Za jednokratnu upotrebu, nema pranja potrebno.Savršena za otvorenom i putovanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.