• Novo
Sterling Pečat ORSIL204x25 Broj 204 Standard Silikonske O-Prsten je Odličan Otpor da Kiseonik, Ozonski i Sunca, Vinil Metil Silikonske, 70 Durometer Ati, 3/8 ID, 5/8 OD (Pakovanje od 25)

Sterling Pečat ORSIL204x25 Broj 204 Standard Silikonske O-Prsten je Odličan Otpor da Kiseonik, Ozonski i Sunca,

Stupnjevi:
KM 8.83

Iznos
Tova je dostupna

Silikon O-Prsten, službe temperatura je -90 F da 500 F (-68 C na 260 C).Sterling Pečat & Zalihe Silikonske O-Prsten, ima odličan topline i kompresije otpora, odlično fleksibilnosti, i dobro električne izolator.Silikon O-Prsten, ima dobar član pokreta otpora da gljivična i biološki napad.U visoke temperature, Silikonske O-Prstenovi superiorniji od većine drugih elastično materijala.Silikon ima ograničenja, Kupine Ugljikovodika (benzena, toluen), kupine mineralna ulje, kiseline i lužina, vrela voda ili pare preko 250 F. Sterling Pečat & Zalihe Silikonske O-Prstenova su odlični pečat materijala za ekstremne temperatura u statički aplikacije.Neriješena fleks i umor život, vrlo dobro za ozonski i UV zraci, izolacija nekretnine, i fiziološki neutralan.ORSIL204x25.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.