• Novo
LEISHENT Cink Folije velika cistota Cist Cink Zn Stanja oklopu Folije Debljine 0.02 Mm da 0.08 Mm Širina 120Mm Dužinu 1M,0.08x120x1000mm

LEISHENT Cink Folije velika cistota Cist Cink Zn Stanja oklopu Folije Debljine 0.02 Mm da 0.08 Mm Širina 120Mm

Stupnjevi:
KM 33.67

Iznos
Tova je dostupna

Topljenje trenutku od cinka je 419.5°C. Na sobnoj temperaturi, to je krhke, a u 100-150℃, to postaje mekan, i kad ona prelazi 200℃, to postaje krhke.Hemijski nekretnine od cinka su aktivni.U zrak na sobnoj temperaturi, tanki a gustom osnovne cink karbonat film je formirana na površini da spriječimo dalji tragovima oksidacije.Kada temperatura dostigne 225°C, cink tragovima oksidacije je napeto.Kada gori, emitira plavo-zeleno svjetlo.To je pogodan za materijala instrument dijelove i instrument školjke i kovani novac.U isto vrijeme, cink sebe i druge metala neće jer sparks, pa to je pogodan za podzemlje eksplozija-dokaz opremu.To je korišćena u gume, boje, emajl, medicine, štampanje, vlakna i druge industrije.Cink je pogodan hemijske nekretnine.Atomsku radijusu (matematiku) 135 (142) sati.Covalent radijusu 131 sati.To je pogodan za materijala instrument dijelove i instrument školjke i kovani novac.U isto vrijeme, cink sebe i druge metala neće jer sparks, pa to je pogodan za podzemlje eksplozija-dokaz opremu.To je korišćena u gume, boje, emajl, medicine, štampanje, vlakna i druge industrije.Cink je pogodan hemijske nekretnine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.