• Novo
PS3 Mobilni Odelo Gundam: Ekstremno PROTIV (Azijska verzija)

PS3 Mobilni Odelo Gundam: Ekstremno PROTIV (Azijska verzija)

Stupnjevi:
KM 30.30

Iznos
Tova je dostupna

Azijska verziju.Tekst i jeziku su na Japanskom.Skladu sa NAMA PS3 sistem.Sadrži Japanski jezik priručnik.Najnoviji rate u Gundam PROTIV serija je ported sa javnim mjestima u Play Station 3. Nova verzija dolazi sa novog načina igre i igrači može da bude lično njihova bojna polja koristeći BGM Uredi Način da se igrati svoju omiljenu tragove u igri.Mechas od najstarijih Gundam da najnoviji UC su u štali, spremi se za bitku decenije.Izbliza i licno, to više ne radi o politici, intrigira ili strategija, to je sve o baruta, laser noževa i mišiće.Najnoviji rate u Gundam PROTIV serija je ported sa javnim mjestima u Play Station3. Sada igrače koji žive daleko od na javnim mjestima mogu osjetiti adrenalina svoje vene kao da su u sukobu mačeve sa drugim Gundam pilote iz cijelog svijeta.Nova verzija dolazi sa novog načina igre i igrači može da bude lično njihova bojna polja koristeći BGM Uredi Način da se igrati svoju omiljenu tragove u igri.Mechas od najstarijih Gundam da najnoviji UC su u štali, spremi se za bitku decenije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Klasični Operaciju Igru

KM 51.67

Godinama : 6 Godina s klasičnom porodica omiljeni sa ažurirani vidi i smiješno bolesti!Šupljinu Sam je osjećaj malo ukočena, a djeca će ljubav "operirati" i mu bude bolje.Tvoje dijete

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.