• Novo
TORRIDEN SKOK-U Nisko-Molekularna Hyaluronic Kiseline Serum, Duplo Veličine 3.38 fl oz | Lice Seruma za Hemijsko, Dehidrirao sam, Masna Kožu | Miris-besplatno, Alkohol-besplatno, Ne Colorants | Vegan, Čisto, bez Okrutnosti

TORRIDEN SKOK-U Nisko-Molekularna Hyaluronic Kiseline Serum, Duplo Veličine 3.38 fl oz | Lice Seruma za Hemijsko,

Stupnjevi:
KM 33.00

Iznos
Tova je dostupna

3 SEKUNDE SERUM : visoko vlažni lagan lica serum koji je brzo apsorbuje direktno u kožu da popuni vlagu iz dubine i cool kožu temperaturu.Dosljedni koristiti sprječava vlagu gubitak za punjenje kožu sa niskim-molekularna hyaluronic kiselinu pa tvoja koža može foka u vlagu. 5 D-Kompleks Hyaluronic Kiseline : 5 vrste različite veličine molekula HA dozvoljava vlagu da apsorbuju brzo, duboko, i densly u tvojoj koži da debela kožu s vlagom do zgrade 3 D mreža u sloja kože da se održi navodnjavanjem i moisturization.KLJUČ SASTOJKE : 5 D kompleks hyaluronic kiseline (duboko D Panthenol, Allantoin i Madecassoside (moćan smiruje sastojke), Beta-Glucan (navodnjavanjem osetljiv complexions, sklon iritacija kože sa začepljen pore, posebno masna suhu kožu.Ultra-lagana teksturu će omogućiti osetljiv, dehidrirao sam, masna kože da se osećam hidratizirana, bolje, rekla bi, i spreman da izdrži elementi mnogo bolje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.