• Novo
POPETPOP 4Pcs Malih Životinja Napojnu Vodu Kavez Slatkiša Pijanac Čaše Visi Hranu Automat za Zečevi Bunny Lasica zamorče Hrčka Nebo - Plave

POPETPOP 4Pcs Malih Životinja Napojnu Vodu Kavez Slatkiša Pijanac Čaše Visi Hranu Automat za Zečevi Bunny Lasica

Stupnjevi:
KM 63.30

Iznos
Tova je dostupna

Jedinstvena kao model dizajn, može biti praktične za tvoje zec koristiti.Automatsko, veliki voda izlaz sa kreativnim dizajn.Napravljen od dobar materijal, trajna i sigurno dugo koristim.Lagan za postavljanje, i lako da iskoristim, trebace ti ovo da nahranim tvog zeca.Dugo službe život, jesen otpor i trajna.Opis Ovim zecom zdjelu vode mogu pomoći nahraniti vode automatski.Ne brini za čišćenje ovaj alat.Dizajnirani da ti pomognem uživati u sretnija i zdravija život sa tvoje zec.Napravljen od dobar materijal, to je sigurno, trajna i praktične.Karakteristike - Materijal : plastične - Broj 7. 50 X5. 80 X3. 50 cm/ 2. 95 X2. 28 X1. 38in - Napravljen od dobar materijal, trajna i sigurno dugo koristim.- Jedinstvena kao model dizajn, može biti praktične za tvoje zec koristiti.- Dugo službe život, jesen otpor i trajna.- Lagan za postavljanje, i lako da iskoristim, trebace ti ovo da nahranim tvog zeca.- Automatsko, veliki voda izlaz sa kreativnim dizajn.- Boja : Crna, Nebo - plave.- Broj 7. 5 X5. 8 CM.Paket Uključujući 4 x zec piti činije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.