• Novo
Igracke transformere Generacije Rat za Sajbertron: Earthrise Voyager world future council-E29 Tragač 2 Piva Akcione Figure - Djeca od 8 i Gore, 7 cm

Igracke transformere Generacije Rat za Sajbertron: Earthrise Voyager world future council-E29 Tragač 2 Piva Akcione

Stupnjevi:
KM 55.71

Iznos
Tova je dostupna

OTKRILI EARTHRISE : opsadu je završena, ali ne i Rat za Sajbertron je upravo počeo.U Autoboti i Deseptikona ostalo Sajbertron, ali njihova bitka bijesni na što su brzinu kroz prostor u potrazi za Kocku.IZGRADITI bojnom polju IZVAN : Earthrise ličnosti dozvoliti fanovi da napravimo epic prostor borbene scene, sa ličnosti koje se mogu pretvoriti u bavi dizajnom kompatibilnog Postaju nacina i povezati zajedno da se proširi bojnom polju (svaki se prodaje odvojeno, predmet dostupnost).G1 ZEMLJI NACINA I ORUŽJE : Skywarp i Thundercracker ličnosti preobratiti se u klasičan G1 avion načina za 30 koraka i pođi sa 4 oružje dodatke.DODAJ TRAGAČ VOJSKA KOLEKCIJU : Skywarp i Thundercracker pridružiti Earthrise Tragač postava (svaki se prodaje odvojeno, predmet dostupnost).UZBUDLJIVO OTKRITI : Svaki paket uključuje komad Transformatori Svemir mapu i crveni dekoder za otključavanje mapa je sakriven putevi!Pokupiti ostale Earthrise ličnosti da sastavim pun mapu! (Svaki se prodaje odvojeno.Subjekt da dostupnost).Izgraditi bojno polje, Iza, opsadu je završena, ali ne i Rat za Sajbertron je upravo počeo.U Autoboti i Deseptikona ostalo Sajbertron, ali njihova bitka bijesni na što su brzinu kroz prostor u potrazi za Kocku.Sada, borci mora odmah prilagoditi borbe bilo gde u svemir.Sa vrlo napredna A. ic (Prilagodljiva Sklopila Retrofitter) Brave sistem, borci ne glavu na bojno polje. postanu to.Botovi sposoban pretvara u bavi dizajnom kompatibilnog Borbene Položaje mogu A. ic-Zaključaj zajedno u običaj konfiguracije da odgovara treba bitke.Earthrise cvecaru ličnosti dozvoljava fanovi da napravimo epic prostor borbene scene, sa ličnosti koje se mogu pretvoriti u bavi dizajnom kompatibilnog Postaju nacina i povezati zajedno da se proširi bojnom polju (svaki se prodaje odvojeno, predmet dostupnost).Decepticonskog Tragači, Skywarp i Thundercracker, preobrati se u klasičan G1 avion načina za 30 koraka i pođi sa 4 oružje dodatke.Fanovi mogu da dodam, da im Tragač vojska kolekcije!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.