• Novo
ECLV Crni Podigni Savremene Kafe Sto Stolu Mehanizam Hardvera Odgovara Nameštaj Ovise Proljeće Stajati Rack Nosač (Crna)

ECLV Crni Podigni Savremene Kafe Sto Stolu Mehanizam Hardvera Odgovara Nameštaj Ovise Proljeće Stajati Rack Nosač

Stupnjevi:
KM 19.46

Iznos
Tova je dostupna

Sve naše ECLV predmeta koja se nalazi u Sad-u, da Će biti poslato iz Sjedinjenih Država Samo.Ovaj posao je za hardvera samo, sto je pokazao na slici nije uključena.Nema Uputstva je uključena, molim te provjeriti da li je tačno ono što mi treba prije kupovine.Okreni normalan coffe Lift Se Stolić Mehanizam Hardvera Odgovara Nameštaj Ovise sa Springsu.Okreni normalan stolić u prevario-iz stolić.Boja : Crna.Napravila teške dužnost Čelika(neće savij).Debljine : 2mm.Specifikacije reći da će se zadržati između 20 i 70 kg kada otvaraju.molim te izmerim dimenziju pažljivo da ih instalirao.Jebe nisu uključeni (možda ti koristi šrafove, stroj pokvari, drvo jebe ili šta god da osećaš potrebno za tvoj projekt).Nema uputstva je uključena.Paket uključuje 2 ovisi buit-u 2 springs - dovoljno da uradim jednu kafu sto (ili što god želite ga koristiti za).Boja : Crna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.