• Novo
60 Pc Žele Hica Šprica, 2 oz ponovno iskoristivih Plastične Alkohol Cijevi, Kontejnera sa Kape za Ljeto i Temu Zabavu za noć Vještica Zabavu, Matursku Žurku Ukrase

60 Pc Žele Hica Šprica, 2 oz ponovno iskoristivih Plastične Alkohol Cijevi, Kontejnera sa Kape za Ljeto i Temu

Stupnjevi:
KM 19.49

Iznos
Tova je dostupna

????SUPER PAKIRANJE.Naš Žele Puding uključuje 60 pc od žele Puding sa kape i može uzeti 60 ml (2oz) od žele rješenje. ????JEDINSTVEN DIZAJN & LAKO ISKORISTI.U želeu Puding na špric u minuta.Vrlo brzo i lako se napuni, samo povuci Puding, i "popušiti-u" u želeu smjese na šprica i ohladi jellos na frižideru da uživaj u svojoj zabavi.Ne trošite svoj novac sa igračkama-kao imitacijama. ????BESKRAJNE ZABAVNO.Ova Zabava Puding je savršeno-kad praviš zabavu.Možete da garantujete vaš gost je sjajno vreme sa ovim žele Puding.Ovo bi biti jako popularna stvar na tvojoj zabavi, pa neka bude dovoljno Puding za sve. ????️VRHUNSKA KVALITETA.Dijete Je Sigurno : Non-Otrovan.Upoznaj NAS igračka standard.Sigurnost test odobrio.BPA BESPLATNO i ASTM odobrio. ????⬛ZADOVOLJSTVA KUPACA.Pružanje 100% zadovoljstvo iskustvo je naš glavni prioritet za naše mušterije.Slobodno poruku nas kroz "kontakt prodavci" ako proizvoda ne nađemo vaša očekivanja.Proslava početi u JOYIN!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.