• Novo
Pravana Chromasilk Vivids Everlasting Trajno - Pastelne Napitak, 3 Oz, bijelo (I0097590)

Pravana Chromasilk Vivids Everlasting Trajno - Pastelne Napitak, 3 Oz, bijelo (I0097590)

Stupnjevi:
KM 8.62

Iznos
Tova je dostupna

Jasno everlasting, pravana je najduži-trajnog, vivids-kao stalni boja kolekciju.Jasno nijansi za konačni izmjene za višedimenzionalna boja kose izgleda.Chroma silk vivids everlasting može koristiti na miru, pomiješane sa jedni na druge ili sa bilo Chroma silk trajno Creme boja kose.Paket dimenziju proizvoda je 2.8 cm L x 2.8 cm W x od 20,1 cm H.Vivids everlasting je Pravana slijedeće evolucija boja kose da mostova jaz između trajno Creme Boju Kose i boja direktno.Koristio sam, Miješaju sa jedni na druge ili sa bilo chromasilk trajno Creme Boja Kose za lijepa, kreativan opcije.Nema potrebe za depozit sa visoko podigne Programer.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Voda Radi 28 Burgundije

KM 5.62

Voda Je Aktivirao Trajno Prah Boja Kose .Vode je posebno oblikovane da pokrije gray trajno bez oštrih hemikalije ili amonijak.Ne treba peroksid, jer je njegova u prah.Pa, samo mix sa običn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.