• Novo
IGOSAIT DIY kit Modul Mini PC Orange Pi Jedan Plus H6 1GB Quad-core 64bit Razvoj Odbor Podršku Android7.0 Prikaži Pribor

IGOSAIT DIY kit Modul Mini PC Orange Pi Jedan Plus H6 1GB Quad-core 64bit Razvoj Odbor Podršku Android7.0 Prikaži

Stupnjevi:
KM 39.60

Iznos
Tova je dostupna

-Lako da se okupi. -Lako podesite. -Manje i prijenosni. -100% kvalitet. -Ne Vojnik Potrebno.Hvala ti puno za izbor naših proizvoda.Ćemo iskreno komunicirati sa nekako i pristojno mušterije i probati naše najbolje da riješimo probleme sa u transakciju proces.Bilješka : 1.Broj ce se promijeniti u bilo koje vrijeme,pogođeni isključen prodavnice i lokalne procurement2.To je kupiti dobar kvalitet DC 5 V3 A punjac.Narandžasta Pi Jedan Plus podrška Mikro USB Napajanje.3.Android sliku bi trebao biti spaljene sa Phoenix Card,izabrati 'početi'mode.Savršen i lagan za postavljanje bez izmjeni.100% testiranih prije pošiljku da bi osigurao savršen proizvod,stabilnost i izdržljivost.Ako imate neke kvalitete problem,kontaktirajte nas,mi ćemo vam odgovoriti u roku 24 sata i zamijeniti ili povrat novca te besplatno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.