• Novo
12V100AH 2 Komada Duboko Ciklus LiFePO4 Baterija Rechargable Brzo Naplaćivati Baterija Idealno Zamjenu za 12V100AH godišnjem sastanku/SLA Bateriju,ugrađeni 50A BMS,4000+ Ciklus Život Sjajno za kamp vozilo,i Pojačanje Moć & na Kampovanje

12V100AH 2 Komada Duboko Ciklus LiFePO4 Baterija Rechargable Brzo Naplaćivati Baterija Idealno Zamjenu za 12V100AH

Stupnjevi:
KM 37.42

Iznos
Tova je dostupna

1.Naš Li Fe PO4 baterija je super sigurna sa ugrađenim BMS (Baterija Sistema Upravljanja) da zaštiti baterija od im skupa, preko-otpust, previše struje, a kratki spoj sa odličan samo-otpust stopa.Ovo Li Fe PO4 baterija mogu potpuno zamijeniti tradicionalni trag kiselinu za baterije sa bolje je stabilnost, punom kapacitetu i teži manje(Naš 100 AH Li Fe PO4 baterija težine je 25 kg, samo 1/3 od Trag-Kiselinu za baterije), te čini da se baterije bolje od godišnjem sastanku/SLA bateriju.Naš 12 V100 AH Litijum Željezo Fosfat (Li Fe PO4) baterija daje više baterije sa 2000-5000+ Ciklus Život, i ovo Li Fe PO4 Duboko Ciklus baterija je brzo naplaćuje, to može da dopre do 80% snage u 1 sat optužba Usporediti sa trag kiselinu za baterije može biti samo do 20%. 3.Naš Li Fepo4 baterija je zeleno bateriju, to može biti povezan sa Solarni Sistem napajanja i više pogodno za nošenje da li uputstva sa nema curenja rizik i sigurniji korištenja.ne sadrže nimalo teške metale i rijetko metala i više ekološki prijateljskog.Ovaj proizvod je tvoj najbolji izbor za otvorenom na kampovanje moć i zatvorenom lako instalaciju. 4.Naš litijum željezo fosfat baterije (Li Fepo4 Baterija) je savršen za PRIKOLICU bateriju , na kampovanje moć, golf bateriju, motor, pretražuješ bateriju, Pojačanje Moć, sa radara aplikacije.UPS pojačanje Moć, osvjetljenje Moć, e-Robot, glasno govornik, aparat za kavu, klima uređaj, frižider, grijanje, kući energije sistem za čuvanje podataka, digitalni/kamere, prenosivi TV, električni vozila, "uradi sam" glasno govornik, 12 V ruter, pumpu, ribe nalazaču, motorhome, Brodu, Putovanja Prikolicu, Prikolicu, itd. 5.Možeš ga kupiti bez oklijevanja kao što smo podršku povrat novca unutar 30days za bilo kakve proizvode problem i godinu dana garancija i naše mušterije tim će stručna za mušterije za tebe u svakih 12 sati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.