• Novo
HJINVIGOUR Bling Kvarc Dijamant Kristali Gledati Slučaj Pokriti Metal Bezel Kompatibilni Jabuka Gledati Serije 4 5 6 SEBI (Rose Zlato, 40MM)

HJINVIGOUR Bling Kvarc Dijamant Kristali Gledati Slučaj Pokriti Metal Bezel Kompatibilni Jabuka Gledati Serije

Stupnjevi:
KM 29.99

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : aluminijske legure i nerđajućeg čelika,electroplated sa 24 K pravi zlatni,Platinasti,Rose Zlato, Crna Platinasti.Velicina : 44mm 40mm SE za Niz 6 Serija 5 Niz 4.Molim te Napomena : To nije Kompatibilan Jabuka Gledati Serije 5 Keramiku Izdanje.Svi dijamanti su kvalitetne cirkon kristali,ukrasima na slučajevima od experieced craftmen,je izuzetan i luksuz.Tamo je fleksibilna kopča na slučaju da gledam lako staviti na i van i popraviti sat.To je dobar poklon za yourselvers ili tvoju porodicu i tvog prijatelja.Može biti weared na bilo koji povodom.Zlatne Boje Slučaj.Zlatne Boje Slučaj na Sat.Srebrne Boje Slučaj.Srebrne Boje Slučaj na Sat.Rose Zlato Slučaj.Rose Zlato Slučaj na Sat.Crni Slučaj.Crni Slučaj Na Sat.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.