• Novo
Elcometer Oklop Viskoznosti Kup Broj 2 10-50cSt

Elcometer Oklop Viskoznosti Kup Broj 2 10-50cSt

Stupnjevi:
KM 33.52

Iznos
Tova je dostupna

Dometu (c St) : 10 do 50. Otvor Promjeru : 2.4 mm.STANDARDIMA : ASTM D 4212. U Elcometer 2310 Oklop Viskoznosti Umak Šalice su nerđajućeg čelika šoljice za brzo merenja na lokaciji ili u produkciji.Oni su često u štampanje ili mastilo industrije.Skladu sa Elco Calc, slobodan program koji su dostupne na Android i App Radnju.Skladu sa Android mobilne telefone trči Android 2.1 ili kasnije i također i Pod, i Phone i i Pad trči i OS 4.0 ili kasnije.Elco Calc odmah pretvara viskoznosti kup teći put u sekundi u Centistokes (c St).Jednostavno umak pehar u proizvod da se mjeriti, podigni ga i mjeri koliko je vremena potrebno za sadržaj da isprazni kroz otvor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Model 800 Viscometer

KM 299.25

Brzine lako promijenio sa kontrolom kvaku.Bila stres vrijednosti koje su prikazane na svjetlo, uvećani biranju za ublažiti za čitanje.Motor brzina je stalno prate i prilagodio.Pogodan za

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.