• Novo
Strane sgs 32864 43LC S-Karburator Srednjoj Nastup Kraju Mill, Titanijum Diboride Prevlaka, 3/4 Rezanju Promjeru, 1 Rezanju Dužinu, 3/4 Nož Promjeru, 6 Dužinu, 0.060 Uglu Radijusu, Podjelu 3: 3/8 Dostići

Strane sgs 32864 43LC S-Karburator Srednjoj Nastup Kraju Mill, Titanijum Diboride Prevlaka, 3/4 Rezanju Promjeru,

Stupnjevi:
KM 256.51

Iznos
Tova je dostupna

Kružne zemlja pruža stabilnost sa nadređeni površinu završi.Napravljena flautu dizajn za efikasno čip uklanjanje u srednjoj nahraniti stopa.Puno opcija u broj pravu, i do kraja geometriju.Za obojenih materijal.S-Karburator kraju mills su visoki nastup obitelj na kraju mills dizajnirana za Obojenih materijala.Dostupan u 2 flautu i 3 flautu verziji, alati su programirani sa specijalizovan flautu da efikasno voditi velike veličinu i obim čips proizveli agresivan veoma Obojenih materijala.Kružni zemlju stabilizira alat dok rezanje i proizvodi odličan površinu završiti.Sa dugo do vrata opcije od inventar, tamo je S-Karburator opcija za svaki zahtjev.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.