• Novo
Lomljenje zavoj za Bol Olakšanje & 12 * 24in Električni zavoj sa 9 Nivoe Toplote, 11 Put sa Odbrojavanje, Ostani na, Backlight za Vrat, Ramena, Grčeve, Mašina Pere

Lomljenje zavoj za Bol Olakšanje & 12 * 24in Električni zavoj sa 9 Nivoe Toplote, 11 Put sa Odbrojavanje, Ostani

Stupnjevi:
KM 22.49

Iznos
Tova je dostupna

Smanjivanje Pun Tijelo : električna zavoj fleksibilan potez na dijelove tijela, pomaže smiri uznemirenost i tijelo boli, nudi udobno vrućine terapija nazad, rame, stomak, noge, i ruka. 9 Vrućine Izbora & Pamćenje Funkcije : Naša Comfytemp opterećen zavoj karakteristike 9 nivoe toplote, dopuštajući da ti se prilagoditi svoj pravilan temperaturu.Plus, pamćenje funkcije pomaže sjećaš se tvoja omiljena topline i tajmer okruženju.Ostani Na & Auto-Sa Ribama : Ovo plavo električni zavoj je opremljen put auto-i kontinuirani na vrućinu.Bez obzira stalnog uzbuđenja i bez automobila isključiti ili željenu auto-s tajmerom je svo dostupno.Meko Tkivo & Mašina Pere:Je softheat zavoj je napravljen od superfine velvet tkanine , što te dovodi udobno vrućine terapiju iskustvo u svakodnevno koriste.I to je lako čistiti, samo odvojiti kontrolor i staviš u mašinu.Maltene:Ne padaju sušenje.Garancija & Podršku:nudimo sve mušterije 5 godina garanciju, 365 dana slobodno zamjenu, 90 dana slobodno se vrati, i 24-satni profesionalni usluzi poslije kupovine.Molim vas da kontaktirate nas, ako imaš bilo kakvih problema, rado ćemo riješiti da budem sigurna si 100% zadovoljna sa tvojim kupovinu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.